Sisteme de hidroizolatii pentru beci / pivniţă şi subsol / demisol

Dacă deţineţi o casă şi aceasta are un beci / pivnita / subsol, atunci aveti nevoie să ii impermeabilizati beciul / pivnita / subsolul. Impermeabilizarea acestora este definită ca împiedicarea apei să pătrundă în zona dvs. de beci / pivnita sau subsol.

Păstrarea apei in afara subsolului dvs. va limita cantitatea de mucegai ce poate apărea în zona de subsol ceea ce este excelent deoarece mucegaiul din cauza peretilor hidroizolati incorect poate provoca imbolnăvirea dvs si a familiei dvs.

Domeniul construcţiilor este plin de produse de hidroizolare a subsolului. Cu toate acestea printr-o cercetare atentă, veţi descoperi că exista doar 5 (cinci) tipuri distincte de hidroizolare.

1. Primul tip, numit „Îmbrăcarea / Invelirea / Anveloparea”, constă din aplicarea unei substanţe sau a unei membrane pe suprafata exterioară a subsolului dvs., ceea ce va împiedica pătrunderea apei în pereţii subsolului. Această metodă este utilizată cu preponderenţă în timpul fazei de construcţie iniţială a casei dvs. În cazul în care constructorul dvs. a construit în mod adecvat această structură atunci aceasta ar trebui să fie toata impermeabilizarea subsolului de care veti avea nevoie. Totuşi, daca această metodă nu este urmată cu precizie de constructori, va trebui sa cititi mai departe.

2. A doua metodă de impermeabilizare a subsolului, este numita „Sistemul de Drenare a Cavitătii”. Când subsolul dvs. este construit veti putea aplica o membrană subţire cu crampoane de plastic,  membrană ce va fi instalată pe pereţi şi podele. Pardoselile vor avea dată o pantă spre o başă, astfel încât orice apă care se infiltrează în structura subsolului dvs poate fi eliminată cu promptitudine folosind o pompă.

În cazul în care locuinta dvs este supusă doar unor ploi uşoare acest sistem poate fi tot ce aveti nevoie pentru o buna eliminare a apei. Dezavantajul il reprezinta cedarea sistemului: in timpul intreruperii curentului electric pompa de apa din başă nu va mai funcţiona ceea ce va face ca subsolul dvs. să fie inundat. Segregările, in timp, de asemenea ar putea deveni un depozit pentru sporii de ciuperci şi mucegai anuland astfel motivul pentru care aţi făcut hidroizolarea subsolului locuintei dvs.

3. Solutia următoare şi care ar rezolva problema infiltratiilor prin fisuri, rosturi de turnare, pori şi segregări o reprezinta Membrana Cristalină pe Interior şi constă din aplicarea pe pardoseală şi pe pereţi a unui produs cu creştere cristalină (noi recomandăm produsul Radmyx ca fiind cel mai bun şi mai versatil) pe suprafaţa interioară a subsolului folosind produsul sub forma unei paste (Slurry) şi repararea fisurilor, golurilor, segregarilor şi rosturilor de turnare folosind produsul de consistenţa unui mortar.  Astfel împiedicaţi umezeala să vă invadeze beciul şi să fie acoperit cu ciuperci şi mucegai. După aplicare suprafeţele tratate se păstrează umede aproape o săptămană pentru a activa substanţele chimice şi pentru a forma membrana cristalină. În paralel încăperile vor trebui ventilate pentru a elimina mai uşor umezeala din aer.

4. Dacă locuiţi în părţi ale ţării ce sunt supuse unor ploi grele, atunci cu siguranţă veţi avea nevoie şi de al patrulea sistem pentru hidroizolaţii beciuri / subsoluri. Acesta este „Drenarea pe Exterior a Fundaţiei”, numită şi „Dren francez” de mulţi din industria construcţiilor. Este un sistem construit pe peretele exterior al fundaţiei dumneavoastră şi deviază apa printr-un sistem de drenaj în sol sau către canalizare, departe de pereţii subsolului.

5. Metoda de Impermeabilizare in masă a betonului folosind RADMYX:

 • betonul, şapa sau tencuiala ies din start impermeabile pe toată grosimea lor
 • durata de impermeabilizare este infimă (cât timp se face amestecarea agregatelor în stare uscată)
 • beneficiarul nici nu vede hidroizolatorul la faţă, deoarece hidroizolatorul face impermeabilizarea la staţia de betoane
 • dacă apar probleme de infiltraţii datorită unor probleme mecanice (apariţie de microfisuri, segregări datorită nevibrării corecte), aceste probleme se rezolvă de la sine sau cu efort minim
 • preţul de impermeabilizare (6-9 EUR per mp) este, de cele mai multe ori, sub preţul material+manoperă de aplicare a membranelor bituminoase sau a altor tipuri de membrane, plus al protectiei lor.
 • pentru aplicarea membranelor bituminoase betonul, şapa sau tencuiala trebuie lăsate să se matureze (14-28 zile) şi să fie uscate
 • dacă aplicarea membranelor bituminoase se face cât substratul este încă imatur sau chiar puţin umed, membranele se vor dezlipi curând deoarece se acumulează apă din vapori sub membrană
 • şansele de apariţie a unor erori de aplicare sunt infim de mici comparabil cu aplicarea de membrane
 • membranele se pot străpunge accidental de meseriaşii ce lucrează ulterior
 • apa odată pătrunsă pe sub membrane, chiar printr-un singur loc, poate să se infiltreze în construcţie prin cu totul alt loc; de multe ori identificarea locului în care membrana este spartă este extrem de dificilă

etc.

CONCLUZII:

Utilizarea metodelor de Îmbrăcare şi de Drenare pe Exterior a Fundaţiei este soluţia clasică pentru hidroizolarea structurilor normale de fundaţie, beci şi subsoluri.

Dar cea mai modernă metodă şi mai avantajoasă din toate punctele de vedere o reprezintă „Impermeabilizarea in masă a betonului”.

Sigur e ca dacă vreţi să fiţi perfect pregătit/ă, puteţi folosi atȃt hidroizolarea pe exterior cȃt si cea pe interior. Trebuie să fiţi foarte direct/ă şi ferm/ă cu constructorii locuintei dvs deoarece trebuie să vă asiguraţi că hidroizolaţia este foarte bine făcută şi bine testată inainte de a aplica orice finisaj sau decoraţie in subsol sau in beci / pivniţă. Cunoaştem numeroase cazuri de proprietari disperaţi că au investit enorm in finisaje dar apa le-a stricat. Alţii plȃngeau că nu găsiseră ceva definitiv. I-am rezolvat rapid cu Radmyx.

Pentru a primi raspuns la intrebarile dvs va invitam sa studiati si sa participati in forumul nostru de discutii

.

Despre Proiectele Mele

„Daca te faci oaie se gaseste cine sa te despoaie!” Proverb romanesc

our_projects_bannerSe stie ca daca nu iti planifici activitatea si viata vei fi ca o frunza-n vant, doar ajutandu-i pe altii sa-si implineasca proiectele si viata.

De aceea am infiintat un site de mare ajutor pentru pornirea si administrarea propriilor proiecte. Se numeste proiecte.afacereamea.ro. Va invitam sa-l vizitati si sa va implicati in a-l folosi la maximum!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

47 comments to Sisteme de hidroizolatii pentru beci / pivniţă şi subsol / demisol

 • kate

  Cat de eficienta este izolarea pe interior a unui perete umed dintr-o pivnita? Din cauza acestui perete umiditatea in beciul foarte bine amenajat de altfel, urca frecvent la 85%. Precizez ca peretele este in totatlitate in pamant si nu se poate face izolare exterioara deoarece este sub doua case cu curte interioara (centrul vechi).
  Multumesc

  • admin

   Folosind Radmyx Readymade (sub forma de pasta sau mortar) se opreste 100% infiltrarea apei prin pereti, pardoseala sau imbinarea dintre ele. Daca sunt si zone cu apa care tasneste atunci se poate folosi si mortarul cu intarire rapida Concrete Plug ce se intareste in 30 de secunde. Se poate folosi si cordonul bentonitic Masterstop.

   Pentru o eliminare definitiva a apei se recomanda:

   – eliminarea surselor de umiditate din beci cum ar fi butoaie cu apa sau muraturi fara capac; sau astuparea lor;
   – o incalzire si o ventilare a beciului astfel incat vaporii de apa din aer sa se elimine complet.
   – folosirea unui dezumidificator pentru a elimina cat mai rapid vaporii de apa din aer.

   Cand peretii s-au uscat complet atunci puteti veni cu incredere cu termoizolatia cu bariera de vapori, eliminand puntile termice.

 • Sorin

  Buna ziua

  Am sapat in pamant un mic beci (1,80×1,20xx2,5) pe care as dori sa-l tencuiesc cu structura de plasa sudata. In zona mea, panza freatica e la aproximativ 20 m.
  Adaugand Radmyx la tencuiala se obtine o hidroizolatie buna? Am inteles bine?

 • Gabi

  Am intentia sa construiesc o casa sub pamant si sunt interesat de orice informatie privitoare la izolarea contra umiditati.

 • STAN

  buna ziua am si eu o problema in subsol se infiltreaza pinza freatica ,mentionez ca fundatia nu are nici o izolatie.V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat sau cu o firma care se ocupa cu hidroizolatii de prin judetu alba.VA MULTUMESC

 • Buna ziua,

  As dori sa hidroizolez un demisol. Problema este panza freatica care este prezenta exact la nivelul pardoselii. Mentionez faptul ca nu exista inca pardoseala (sapa) turnata si exista un sistem de drenaj facut de jur imprejurul demisolului dar care nu este eficient. Urmeaza sa se execute si o canalizare dar nu stiu inca daca va fi sapata sub nivelul actual al panzei freatice.
  De asemenea, tot in demisol am si putul pentru hidrofor. Fundatia casei este din piatra de rau.
  Vrea sa stiu care sunt solutiile, daca trebuie hidroizolata doar pe interior sau si pe exterior.
  Inaltimea demisolului de la pamant pana la pardoseala (pamanat) este de 1 metru.

  Multumesc si astept raspunsul dumneavostra.

 • stoica ioan

  BUNA ZIUA,AM CONSTRUIT DE O LUNA DE ZILE O CASA CARE ARE UN BECI DE 40 DE METRI,PE UN PERETE LA IMBINAREA CU PARDOSEALA PE O DISTANTA DE APROXIMATIV 1 M MUSTESTE APA.
  S-A FOLOSIT BETON IMPERMEABIL FARA HIDROIZOLATIE BITUMINOASA PE EXTERIOR.
  MENTIONEZ CA IN DREPTUL PERETELUI RESPECTIV NU S-A FACUT O COMPACTARE A PAMANTULUI DEOARECE ERAU TEVILE DE APA SI GAZ.
  CE MA SFATUITI SA FAC

 • dorotiu

  sunt interesat sa achizitionez materialele de care spuneti Concrete Plug sau cordonul betonitic Masterstop. Am o problema delicata: am construit o crama si am niste fisuri in beton pe unde se infiltreaza apa.

  V-as ruga sa ma ajutati in privinta asta cu niste sfaturi sau cu materialele respective. Multumesc

 • dedeu

  buna am si eu un beci care se umple cu apa mai ales cand ploua,ce pot face sa il izolez pe interior?multumesc.

  • Aplicati Radmyx pe interior. Studiati singur detaliile de aplicare sau ne puteti contacta si va oferim gratuit solutia tehnica si consultanta de aplicare.

 • va ror sa ma contactati pentru a-mi da eventuale sfaturi pentru izolarea unui subsol Va multumesc

 • cristian

  buna ziua,
  vreau sa hidroizolez un beci de aproximativ 2.5×3.5
  ce-mi recomandati?
  mentionezca beciuleste construit sub garaj ..deci nupotsa hidroizolez nimic pe exterior si cand ploua prin placa de beton armat din pardoseala se infiltreaza apa.
  astept raspunsul dumneavoastra
  va multumesc.

  • marin

   CE RASPUNS AȚI PRIMIT DESPRE IZOLAREA BECIULUI?AȚI REUȘIT CEVA?V-ași fi recunoscătoare dacă -mi scrieți și mie.

 • Razvan

  Buna ziua,

  am un beci construit sub o magazie,beci care are montate doua aerisiri, acoperite cu capace cu zabrele, pentru a preveni intrarea rozatoarelor in beci, sub forma de tuburi PVC, cu cot, de 110mm, unul dispus pe latura de nord a beciului, cea de-a doua pe latura de vest a lui.

  Nu exista curent de aer in beci. Precizez ca accesul in beci se face din magazia de deasupra.

  Pe latura de nord a beciului, la 1m distanta, se afla gardul vecinului, gard de tabla, care cred ca obtureaza circulatia aerului pe acea gura de aerisire.

  Beciul este construit din ciment armat, iar pardoseala este pamantul ramas dupa ce s-a excavat.

  Precizez ca in dreptul usii de acces acel pamant este uscat, in restul beciului el este umed.
  Am incercat varianta montarii unui ventilator de baie in una dintre aerisiri, fara succes

  Doresc sa va intreb cum sa procedez pentru a putea sa creez un curent de aer suficient pentru a se aerisi beciul.

  Va multumesc din suflet.

 • bogdan

  buna seara! am si eu un beci vechi si mi se infiltraza apa din panza freatica in el , as dori sa imi spuneti si mie cum sa procedez. asta mi se intampla toamna si primavara cand se ridica panza freatica. acum beciul este uscat, dar….
  este construit din beton fara hidroizolatie si s-au format fisuri.
  mi-ati fi de mare ajutor cu o solutie ca pana acum nu mi-a dat nimeni nici un raspuns sigur

 • Razvan

  Salut Bogdan,

  Poti sa-mi spui cum e sistemul tau de ventialtie la beciul tau de este uscat?

  Multumesc

 • vasile

  Am un beci construit sub un foisor deschis dar cu acoperis,beci care are montate patru aerisiri, dispuse pe diagonala: 2 la nivelul de jos al beciului si 2 la nivelul tavanului, toate cu iesire afara.

  Nu exista curent de aer in beci.

  Accesul in beci se face din foisor.

  Beciul este construit din beton armat, iar pardoseala este pamantul ramas dupa ce s-a excavat.

  Problema este ca temperatura in beci este destul de ridicata pe timp de vara, aproape 20 grade.

  In acest sens va rog sa-mi oferiti cateva sfaturi pentru a ajunge la o temperatura de max. 12.

  Multumesc anticipat!

  • Adancirea beciului si termoizolarea. Hidroizolarea, daca este cazul.

   Ventilarea corecta: in loc de 4 aerisiri puteti lasa doar 2 dar aerisirea sa fie fortata (noaptea). Celelalte 2 aerisiri se pot bloca. Rolul principal al ventilatiei este de aerisire: indepartarea aerului umed din incapere. Nu de a crea un curent de aer pentru a scadea temperatura.

 • iorgulescu florin

  Am si eu un beci cu probleme de infiltratie pe unul din pereti,iar dupa foarte multe consultatii am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie sa fie o hidroizolatie pe exterior,deranj mare dar necesar. Trebuie sapat pana la talpa ,cofrat,folie cramponata pentru drenaj si turnat o sapa de beton in amestec cu o solutie de impermeabilizare.Numai pe interior nu este o buna solutie intrucat acolo unde aveti infiltratii aveti mari probleme de turnare ,daca stopati infiltratiile din interior pivnita apa lucreaza asupra fundatiei in continuare din exterior mananca cimentul si armatura.

 • daniel virjan

  salut. am un beci ce este cu 20 cm sub nivelul solului si vreau sa mai cobor 60/70 cm cat i mi permite fundatia. cum procedez pt o hidroizolatie buna.

  • Folositi impermeabilizarea integrala cu Radmyx a betoanelor. Veti folosi pasii pentru constructia unei pivnite noi. Va stam la dispozitie.

 • kissfrantz

  SALUT AM SI EU O PROBLEMA CU UN ACOPERISI DE GARAJ DIN BETON SI VREAU SA IL IZOLEZ CU ZMOALA(SAU BITUM)CARE ESTE TEHNOLOGIA SI COMPOZITIA PENTRU AMORSA SI STRATUL DE BITUM?

 • Corneliu

  Am o fundatie executata de 10 ani cu un beci 3.5×4 mp.Pana acum a intrat apa numai pe treptele de acces….Odata am scos cca.5 mc de pamant din el. Credeti ca e suficient sa fac o hidroizolatie numai pe interior? Oricum e destul de dificil sa fac sapaturi in exterior….Si inca un lucru, am uitat sa fac aerisire si acum nu pot face decat pe un singur perete, restul sunt ingropati…Daca as lasa in usa de la beci o fereastra ar fi suficient? S-au poate ar fi necesara o aerisire si pe peretele perpendicular cu usa….

  • Daca peretii sunt din beton, boltarii sau caramida si daca pardoseala este din beton se poate face hidroizolarea pe interior.

   Exista mai multe moduri de ventilare: naturala (cand exista doua tevi de aerisire diametral opuse, una la nivelul superior iar alta la cel inferior) si fortata (folosind ventilatoare). Eficienta unei ventilatii depinde de multi factori: pentru inceput va recomandam sa incercati lasand usa de la intrare deschisa. Sa revenim la scopul folosirii ventilatiei: eliminarea umiditatii din aer. Va puteti ocupa de ventilatie dupa ce faceti hidroizolarea si fluxul de vapori dinspre sol scade foarte mult. Exista si materiale ce se pot folosi ulterior si care micsoreaza aproape complet fluxul de vapori.

 • vasy

  Buna seara.Am un beci turnat cu beton de 7 ani dar nu are izolatie pe exterior, si nu mai putem pune pt ca e construit cu casa in continuare.Are aerisire facuta ,burlan pvc. dar e facuta mai tarziu. Se face aerisire cand deschid usa .Cind deschid usa dimineata este miros de igrasie si nu stiu daca vine de la pivnita sau din camera de deasupra beciului.Cat m-ar costa sa izolez beciul pe interior,un perete avand 3latime si 2 h? se poate izola si camera de deasupra sau mai bine spus este necesar? Are igrasie pe tavan (si deasupra este podul) ,si peretele care da spre exterior. Va multumesc si astept raspuns

 • petrescu nicolae

  Buna dimineata, va rog frumos sa-mi spune-ti de unde se pot cumpara:RADMYX READYMADE, CONCRETE PLUG, MASTERSTOP? Va multumesc.

  • Va salutam!

   Aceste produse se pot comanda de la societatea noastra.
   http://fundatii.afacereamea.ro/contactati-ne/

   Ele sunt produse de uz profesional asa ca se livreaza doar dupa ce solutia tehnica este agreata de beneficiar / antreprenor si exista forta de munca instruita sa foloseasca aceste produse.

   Deci prioritara este SOLUTIA TEHNICA. Trimiteti-ne un e-mail in care descrieti in detaliu problema cu care va confruntati si vom dialoga pentru gasirea unei solutii tehnice potrivite pentru dvs.

   Apoi esentiala este INSTRUIREA. Daca nu exista forta de munca instruita atunci vom prezenta in detaliu modul de folosire a produselor. La proiecte mai mari organizam cursuri de pregatire pentru folosirea acestor produse.

 • Filip

  Buna seara ,
  am si eu o problema cu un beci,initial am avut o problema cu canalizarea si toata apa s-a dus SUB beci(s-a udat doar fundatia beciului,peretii sunt hidroizolati cu carton bituminos Arco).Acum cred ca s-a infiltrat apa de ploaie pe sub trotuar si acelasi lucru…Pot izola pe interior doar pardoseala beciului ?

 • valeriu

  Buna ziua,am un perete interior la demisol pt care s-a folosit la tencuiala nisip cu sare.zidul este mereu umed.Ce ma sfatuiti?Multumesc

  • Va salut,

   nu am auzit de aceasta metoda de tencuire.

   Dar este sigur ca este bine sa dati jos tencuiala si sa curatati bine suprafata de perete.

   Apoi aplicati 2 straturi de Radmyx slurry, la imbinarea cu pardoseala Radmyx mortar, apoi se reface tencuiala cu o tencuiala obisnuita (ca la http://aditivi.afacereamea.ro/) in care introduceti Radmyx ca aditiv.

 • vasilescu mioara

  o casa construita in anul 2002 din caramida si beton. Are un subsol compus din trei camere este in zona corbeanca . A plouat mult si panza freatica este la 1,5 m. Casa a fost izolata la exterior dar izolatia a cedat Intra apa in subsol in principal prin pardoseala dar si la imbinarea peretilor cu pardoseala iar atunci cand ploua torential si pamantul nu putea inghiti asa repede apa intra intr una din camere pe oriune era o teava sau cablu care mergea spre exterior.Am o basa si o pompa dar apa de cca 4 sau 5 cm este pe toata suprafata beciului. In 2008 am sapat pana sub fundatia casei din pacate doar la un colt al casei pe restul nu se poate sapa este o terasa din beton imposibil de spart , si am facut la coltul casei un put colector unde este un tub in care se aduna apa care acum se vede la cca 50 cm.Din pacate nu este canalizare o scot de acolo cu o pompa dar vine la loc. Ce se poate face pentru a izola pe interior atat peretii cat si pardoseala????Cine poate face aceasta lucrare ???Daca v ati confruntat cu aceasta problema postati solutii mai ales daca ati avut rezultate bune. Multumesc

 • ganga mihai

  Buna ziua
  Am o casa veche in continuarea careia s-a construit acum 40 ani o casa ridicata cu un metru fata de nivelul solului. Volumul dat de aceasta diferenta de nivel a fost umplut cu pamint din gradina. Camera din casa veche, vecina cu casa mai recent construita, am renovat-o (decopertat partial peretii, tencuit, plasa dinfibra de sticla, tinci, lavabil, podea noua (strat pietris, folie izolatoare, strat polistiren expandat, strat de beton, parchet)). Dupa ce am renovat camera am constatat prezenta unui miros de umezeala. Am ajuns la concluzia ca mirosul provine de la peretele comun cu casa noua (acesta fiind cu un metru mai sus, cum am precizat mai inainte). Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de acest miros de umezeala ? Va multumesc.

  • VA SALUT STIMATE DOMNULE GANGA,

   v-am trimis mai intai cateva documente pentru a intelege sistemul.

   Dupa ce le studiati si imi dati mai multe detalii, cum ar fi natura si
   starea suprafetelor si marimea lor, va pot prezenta o solutie tehnica si
   apoi o oferta de pret.

 • dan

  Buna ziua, caut o firma ptr. a face o hidroizolatie la o pivnita in Ilfov.
  Multumesc,

 • Iordan Anica

  doresc sa stiu daca un demisol poate fi izolat atat in exterior cat si in interior si cum si cu ce pot face aceasta izolatie? Peretii din exterior sunt izolati si apoi este pus pamantul pe langa casa.

 • Iordan Anica

  acum cand casa nu este izolata in interior se simte mirosul de egrasie, am o canapea si o masa intr-una din camere iar pe partea lemnoasa lacuita este mucegai verde. Ce pot face?

 • Onofrei Rudy

  Am un beci adanc de 3 metri adancime si nu este hidroizolat pe exterior imi apare apa in beci prin partea de jos ,ce trebuie sa fac:sa sap o basa s-au sa torn o sapa?
  Va rog o idee de la un profesionist.

  • 1. Se pregateste suprafata indepartand orice ar impiedica aderenta si patrunderea de Radmyx

   2. Se aplica Radmyx Readymade pasta (slurry) pe pereti si pardoseala (studiati statisticile)

   3. La imbinarea din pereti si pardoseala se aplica Radmyx Readymade mortar

   4. Apoi puteti turna o sapa ce se impermeabilizeaza integral cu Radmyx

   Contactati-ne pentru detalii.

 • marinela

  buna,am o casa care este construita pe un teren in panta si dedesubt are pivnita la care unul din pereti nu se poate izola pe exterior deoarece este legat de fundatia casei si pe acel perete apare umezeala cred ca din pinza freatica ,cumas putea sa-l izolez?multumesc

 • Marcu Romeo

  Buna seara am construit un beci cu o adîncime de2.50m si după 4 ani in aceasta iarna am găsit beciul pin cu apa adică 40 cm de apa Pe afara nu se mai poate face hidroizolație cum ma sfătuiți sa fac la interior Va multumesc

  • Va salut stimate domnule Romeo,

   mesajul dvs ajunsese la spam… noroc am dat sa golesc folderul de spam si am luat pagina cu pagina… am gasit vreo 3 mesaje utile…

   Pentru hidroizolare definitiva aveti nevoie de urmatoarea solutie tehnica:

   – decopertare, curatare cam 50 cm pe verticala, 50 pe orizontala, sant in rostul de turnare, oprirea apei folosind Express Concrete Plug
   – RADMYX readymade aplicat ca pasta, apoi ca mortar in sant si iar ca pasta pe suprafata decopertata
   – apoi se aplica un strat de bariera anti-saruri
   – se aplica un glet termic si o lavabila termica (PROTECTERM GLET respectiv PROTECTERM WPAINT IN)

   Mai multe documente, inclusiv referinte, gasiti la adresa http://fundatii.afacereamea.ro#docs

 • George Dragan

  Buna ziua,

  Doresc expertiza pentru hidroizolatie camin hidrofor la casa in Cornetu (linga Bragadiru).

  Telefon 0745 256 067

  George Dragan

 • elena

  Buna seara, avem si noi o problema cu beciul si anume; este construit sa putem intra in el din interior, avem o scara interioara si la ultimele doua trepe cind ploua se infiltreaza apa prin perete pe linga cele doua trei trepte ale scarii.Daca ploua mai mult se aduna multa apa si trebuie sa o scoatem cu galetile.va suntem recunoscatori si va multumim mult daca ne ajutati cu sfatul dvs. pretios ca suntem chia disperati cu problema asta.Inca o data va multumim anticipat si asteptam raspuns.

Leave a Reply

  

  

  

*


You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>