Care este primul lucru pe care vă gândiţi la atunci când vedeți câteva conducte imense din beton? Aceste țevi uriașe, ce erau folosite pentru canalizarea apei pe sub / langa drumuri, erau aruncate.

Fiecare dintre acestea cântărește peste 6 tone. După ce s-au adus acasă, s-a săpat un şanţ într-un deal natural și apoi au fost târâte / împinse / rotite / fixate pe poziție cu ajutorul unui buldoexcavator și a altor câteva echipamente.

conducte imenseAcum se-aduc pe pozitie!

ay6jo-hobbit2Acum sunt pe pozitie.

gg7ot-hobbit36jokv-hobbit1bFundul a fost zidit cu boltari!

0y6ir-hobbit4Si in partea din fata s-au montat boltari pana la o anumita inaltime. Apoi s-a umplut cu criblura. Observati cum a fost captusita la vedere cu piatra de munte.

trs17-hobbit5S-au montat tevile de drenare!

trs17-hobbit5aS-a hidroizolat in partea superioara.

gg7ot-hobbit3aS-a turnat beton impermeabil pe pardoseala. Pantele sunt foarte bine date.

trs17-hobbit5bAsa arata inainte de a i se monta usa.

s6pvp-hobbit6Usa a fost bine armata pentru a rezista la cele mai diverse agresiuni.

hde6t-hobbit5aAspectul este de casuta de hobbiti. Deasupra s-a montat criblura.

2flje-hobbit7rqhuj-hobbit8pivnitaTerminat! Proiectul a durat aproape 30 zile. Si a costat putin! Foarte putin! Din care mai mult de jumatate a costat criblura.

Pivnița aste are aprox 7,5 m lungime, 1,83 m înălțime și 1,4 m lățime la podea. Este excelentă pentru depozitarea pe tot parcursul anului de aproape orice incluzând dar fără a se limita la vin și conserve!

De cand a fost construita a trecut ceva timp. Acum tot ce e pamant este inverzit. Pe margini au crescut capsuni.

sursa

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.