Noii proprietari ai unei investitii imobiliare au fost uimiți, după o vreme de la achiziție, de ce au găsit într-un bunker subteran, bine acoperit, în spatele curții lor. Agenții imobiliari le-au spus că acea gaură are 5 metri adâncime și că era adăpost pentru oameni de pe vremea Războiului Rece. Ceea ce nu știau proprietarii era ce aveau să găsească înăuntrul acelui bunker de sub pământ.

Iată câteva imagini din bunker

În bunkerul de sub pământ au găsit multe obiecte de supraviețuire în caz de asediu nuclear. Bunkerul conținea apă, mâncare la conservă, haine, medicamente, produse din hârtie și cărți.

bunker

În acel adăpost era destul loc pentru o familie de 4 persoane. Toate produsele erau împachetate și neatinse.

bunker

Familia care se mutase de curând acolo au estimat că toate acele provizii le-ar fi ajuns în caz de asediu pentru cel mult 2 sau 3 săptămâni.

Citiți și despre adăposturile civile de la noi.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.