Noii proprietari ai unei investitii imobiliare au fost uimiți, după o vreme de la achiziție, de ce au găsit într-un bunker subteran, bine acoperit, în spatele curții lor. Agenții imobiliari le-au spus că acea gaură are 5 metri adâncime și că era adăpost pentru oameni de pe vremea Războiului Rece. Ceea ce nu știau proprietarii era ce aveau să găsească înăuntrul acelui bunker de sub pământ.

Iată câteva imagini din bunker

În bunkerul de sub pământ au găsit multe obiecte de supraviețuire în caz de asediu nuclear. Bunkerul conținea apă, mâncare la conservă, haine, medicamente, produse din hârtie și cărți.

bunker

În acel adăpost era destul loc pentru o familie de 4 persoane. Toate produsele erau împachetate și neatinse.

bunker

Familia care se mutase de curând acolo au estimat că toate acele provizii le-ar fi ajuns în caz de asediu pentru cel mult 2 sau 3 săptămâni.

Citiți și despre adăposturile civile de la noi.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340