Radmyx concentrat se recomandă a se aplica ca aditiv in beton (0,78 kg / mc). Se poate aplica și în șape și tencuieli (cantitatea este aproape dublă adică 1,2-1,6 kg / mc deoarece porii sunt mai mari). Am adăugat Radmyx concentrat in sape si tencuieli cu mai mult ciment doar ca masura suplimentară de siguranță. Am recomandat folosirea unei cantități suplimentare de ciment, șapele / tencuielile fiind echivalente cel puțin cu un beton B200-B250.

Radmyx concentrat se adaugă prin presărare sau cernere peste componentele uscate sau semiumede din beton. Eventual se amestecă în ciment, se omogenizează cu celelalte componente (nisip, pietris) și abia apoi adaugă apă pentru a forma betonul.

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Impermeabilizarea Integrala.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Impermeabilizarea Integrala si veti primi gratuit multe resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale!

four − two =Aveti deja un cont de utilizator?
Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

Alte Articole Similare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.