Radmyx concentrat se recomandă a se aplica ca aditiv in beton (0,78 kg / mc). Se poate aplica și în șape și tencuieli (cantitatea este aproape dublă adică 1,2-1,6 kg / mc deoarece porii sunt mai mari). Am adăugat Radmyx concentrat in sape si tencuieli cu mai mult ciment doar ca masura suplimentară de siguranță. Am recomandat folosirea unei cantități suplimentare de ciment, șapele / tencuielile fiind echivalente cel puțin cu un beton B200-B250.

Radmyx concentrat se adaugă prin presărare sau cernere peste componentele uscate sau semiumede din beton. Eventual se amestecă în ciment, se omogenizează cu celelalte componente (nisip, pietris) și abia apoi adaugă apă pentru a forma betonul.

[ms-protect-content id=”3902″ access=”no” silent=”yes”] [ms-note type=”warning”] Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Impermeabilizarea Integrala. [/ms-note] [ms-note type=”info”] Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Impermeabilizarea Integrala si veti primi gratuit multe resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale! [/ms-note] [ms-membership-register-user title=”” membership_id=”3902″ hint_email=”nume@server” label_password2=”Repetati”] [/ms-protect-content]

[ms-protect-content id=”3902, 2989, 2986, 2990″]

Când pregătirea betonului se face pe șantier, în betoniere

Uzual betoniera se umple la 1/2 chiar 1/3 din volumul nominal:  astfel o betoniera ce are 180 litri, uzual se umple la 60 litri pana in 100 litri.  Prin urmare se fac șarje de 0,06 – 0,1 mc.  Chiar dacă se adaugă mai mult de 0,78 kg / mc, efectul este unul pozitiv dpdv al hidroizolației, efectul secundar fiind doar o întârziere a prizei.  A fost un caz când un client de la o firmă de instalații a aplicat din greșeală cam de 10 ori mai mult Radmyx concentrat în betonul folosit pentru a umple o străpungere. Efectul a fost că betonul s-a întărit după o săptămână.

Mulți clienți consideră că le este mai la îndemână folosirea de Radmyx Readymade (amestec) la găleți / saci de 10 sau de 20 de kg.  Pentru că proporția de folosit este de 6-12 kg / mc de beton / mortar de șapă sau tencuială iar porționarea este mai ușoară în acest caz: pentru 0,1 mc (conținutul net al unei betoniere) sunt necesari 600-1200 g de Radmyx Readymade ceea ce este mai ușor de cântărit decât 78 g de Radmyx Concentrat cât este necesar pentru același conținut de betonieră.

Vreți să comandați produsele? Vizitați https://piata.afacereamea.ro/
.
[/ms-protect-content]

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.