Ce este un beci / o pivnita?

BECI ~uri n. 1) Construcție subterană (aparte sau la subsolul unei clădiri) în care se păstrează alimentele; pivniță.

Majoritatea utilizatorilor credeau ca beciul / pivniţa costă cât două etaje… doar lipsa lor de informare asupra tehnologiilor noi îi putea face să exclame aceasta. Trebuie făcută doar săparea, cofrarea, turnarea şi hidroizolaţia, cablarea electrică, ventilaţia eventual termoizolaţia şi instalaţia de apă. Nu e nevoie de finisaj. Plus că temperatura rămâne scăzută cu aproape 10-15 grade Celsius aproape tot timpul anului, deci faceţi o economie la curentul electric de folosire a frigiderului sau lăzii frigorifice.  Putem afirma ca folosind tehnologiile noastre costurile sunt la jumatate fata de costul traditional de construcţie al unui beci, dar la o calitate si performanţe cu mult superioare.

Avantajele unei pivniţe sunt semnificative:

  • vă puteţi elibera spaţiul de utilizare curentă de la suprafaţă montând în beci centrala pe gaze,
  • puteţi depozita alimente, ambalaje, inclusiv o ladă frigorifică (ce va consuma mult mai puţin deoarece temperatura din pivniţă este mai scăzută)
  • puteţi monta rafturi pentru a obţine o capacitate mărită de depozitare
  • puteţi monta rafturi pentru sticle de vin, butoaie, mese şi scaune pentru servirea mâncării şi băuturilor (cramă)

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.