V-ati dorit vreodată să trăiti în Pământul de Mijloc? Bucurați-vă, visul vostru poate fi la doar o singură casă departare. O firma numita Green Magic Homes a venit cu ideea de a construi…

Case prefabricate mici cu acoperis verde

acoperis verde case prefabricate

Ele arată exact ca găurile de Hobbit și pot fi asamblate de 3 persoane într-un timp de câteva zile!

La fel ca și găurile de Hobbit, aceste case sunt proiectate să functioneze sub un strat de sol și gazon și pot chiar să producă alimente dacă v-ati decis să cultivati legume pe acoperiș. Dacă nu sunteți un fan al verdeții, aceste case pot fi chiar acoperite cu nisip sau zăpadă, în funcție de unde locuiți.

Dacă aveți o viziune proprie, aceasta companie poate face acest lucru, deoarece sistemul lor modular ofera posibilitati infinite de design eco-prietenos cu mediul sub rezultand case confortabile, intr-un amestec frumos cu natura. Vrem să spunem nici măcar nu trebuie să fiti un fan Tolkien pentru a aprecia ideea!

acoperis verde
acoperis verde
hobbit4
hobbit4
hobit5
hobbit6
hobbit7

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.