Ashley Yeates nu este un hobbit în vârstă de 30 de ani din Bedford, Anglia.

El este un expert in proiectare in construcții, si este mult prea mare pentru a fi un hobbit, cu toate că se zvoneste ca ar avea picioare păroase ce ar putea fi la fel ca și ale hobbitilor. Dar, în ciuda acestor neajunsuri, el a decis să construiască o “gaură de hobbit” în grădina sa, un proiect ce a durat aproape un an pentru a fi finalizat. După ce un copac batran a fost scos din gradina si in curte a aparut o gaura, el a decis doar un lucru să-i ia locul!

Mulți cititori au comentat că structura va suferi daune din cauza apei. Yeates explică procedura de impermeabilizare pe blogul său:

Am creat un cadru de lemn intern foarte rezistent, care a fost extrem de acoperitor dpdv al incarcarii … Tabla ondulat a fost folosita pentru a etansa totul iar panourile au fost toate sudate de sus în jos dupa ce au fost puse pe poziție și apoi au finisate cu o multime de bariere impermeabile. Betonul de fundatie, a fost cu impermeabilizare integrala dar si finisajul a fost si el impermeabilizat.”

h1
h2
h3
h4

Acesta este modul în care incepe orice (moderne) Găuri HobbitUn acoperiș portant a fost necesar să-l facă mowable“, odată ce iarba a fost plantatImpermeabilizare a fost esențială pretutindeni

h6

Hobbit Hole cu acoperișul brazdă cu iarbă pe loc

h7

Încet interiorul vine alături

h8
h9

Ventilarea este cheia daca stai ceva vreme în subteran!

h10
h11

Raft perfect pentru cărțile lui Tolkien

h12
h13

Acum, tot ceea ce lipsește este un hobbit să locuiască această casă

h14

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Alte Articole Similare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…