Ce este o başă?
Basa este o adancitura in pardoseala unui beci cu rolul de a colecta apele in exces din beci. Din basa apa este scoasa cu o pompa si eliminata in sistemul de canalizare.

Cum o construiţi?
Daca aveti resurse si doriti siguranta maxima se poate comanda si aduce varianta prefabricata. Ce poate fi montata in pozitia dorita. Este de preferat sa fie instalata in faza de constructie cand inca nu sunt montate tavanele si basa poate fi ridicata si montata cu macaraua.

Noi ceilalti putem sa ne construim propria basa si sa obtinem aceleasi caracteristici ca cei de mai sus dar la un pret mai mic. Cum facem?

In primul rand spargeti pardoseala in pozitia dorita si sapati pana la adancimea dorita. Pe un pat de pietris turnati betonul impermeabilizat integral cu Radmyx in grosime de 10 cm. Dupa cateva zile, cand betonul a facut priza, pe fundul basei, perimetral, fixati cordonul bentonitic. Apoi turnati peretii basei in grosime de minim 5-7 cm in cofrajul montat folosind beton impermeabilizat integral cu Radmyx. Betonul este bine sa fie minim B200.

Cum vă asiguraţi că îşi îndeplineşte rolul?

Dupa maturarea betoanelor puteti face testul. Veti monta pompa in apa si veti face proba functionarii sale urcand si coborand plutitorul. La pozitia stabilita pompa se va declansa si va elimina excesul de apa.

O alta proba consta in umplerea basei cu apa si verificati dupa cateva ore daca nivelul apei s-a pastrat. Daca a scazut inseamna ca exista o problema de etanseitate si trebuie facuta o reparatie.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.