Pentru construcţii noi, modalitatea cea mai avantajoasă de hidroizolare o reprezintă impermeabilizarea în masă.

Aceasta se poate face

  • prin adăugarea de Radmyx concentrat în masa uscată a compoziţiei de beton în proporţie de 0,78 kg / mc sau
  • prin adăugarea de Radmyx Readymade în bena betonierei în proporţia de 1,5% din amestecul uscat (nisip, pietriş, ciment), sau 3 saci de 20 kg la 10 mc de beton.

Orice rost de turnare se etanseaza prin aplicarea de cordon bentonitic Masterstop si prin cernerea de Radmyx Readymade sau pensularea de Radmyx Slurry in proportia de 1 kg / mp.

EFECTE:

Reducerea permeabilităţii
Radmyx ca aditiv în amestecul uscat din beton asigură o reducere a permeabilităţii de 93% (spre deosebire de plastifianţi sau superplastifianţi ce asigură o reducere de maximum 35-40%). Deoarece cristalele de Radmyx sunt difuzate în întreaga masă de beton se asigură protecţie maximă împotriva apei şi a factorilor de mediu, nepermiţând apei să ajungă la armătură.

Îmbunătăţirea proprietăţilor betonului
Când este folosit ca aditiv în beton, Radmyx îmbunătăţeşte proprietăţile betonului, reducând riscul de sedimentare a agregatelor, fenomen cunoscut sub numele de segregare. Maturarea betonului sporeşte cu aproximativ 18% la 28 de zile şi gradul de contracţie este redus cu 10,5% la 56 de zile. Majoritatea celorlalte proprietăţi rămân asemănătoare, totuşi timpul de priză creşte cu aproximativ 2 ore din momentul turnării.

Pentru detalii tehnice de proiectare şi aplicare a produsului Radmyx vizitaţi fişa tehnică Radmyx şi detaliile de aplicare Radmyx.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.