Radmyx poate fi folosit pentru a repara crăpături, goluri, rosturi de turnare, infiltraţii şi îmbibări de betoane, atât pe faţa de presiune hidrostatică negativă cât şi pe cea pozitivă în situaţia în care se aplică la structuri subterane. Este preferabil a se repara pe partea pozitivă dar când acest lucru nu este posibil se poate face aplicarea şi pe partea cu presiune negativă. Variind cantitatea de apă amestecată cu Radmyx, consistenţa poate fi schimbată de la mortar la pastă (Slurry).

PERFORMANTA

Esantion Coeficient de permeabilitate (m/s)
Control 7,17 x 10-11
Radmyx Slurry pe fata pozitiva 3,45 x 10-11
Radmyx Slurry pe fata negativa 4,69 x 10-11


Aplicarea. Observaţi cum prin capilarităţi există şi curge apa.

După 1-2 zile. Observaţi cum prin capilarităţi cresc cristale ce închid capilarităţile.

Dupa 7 zile capilarităţile sunt complet umplute de cristale, nemaipermiţând apei să curgă prin beton.
Reparaţie rost construcţie – înainte Reparaţie rost construcţie – după

Pentru detalii tehnice de proiectare şi aplicare a produsului Radmyx vizitaţi fişa tehnică Radmyx şi detaliile de aplicare Radmyx.

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la modul de hidroizolare a construcţiilor noi şi la repararea celor vechi folosind Radmyx, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769-057 340, 0727 750 400, fax 031 816 2487, trimiteţi-ne un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (aproape instantaneu) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Alte Articole Similare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.