Radmyx poate fi folosit pentru a repara hidroizolatii la fisuri, goluri, rosturi de turnare, infiltraţii şi îmbinări de betoane, atât pe faţa de presiune hidrostatică negativă cât şi pe cea pozitivă în situaţia în care se aplică la structuri subterane. Este preferabil a se repara pe partea pozitivă dar când acest lucru nu este posibil se poate face aplicarea şi pe partea cu presiune negativă. Variind cantitatea de apă amestecată cu Radmyx, consistenţa poate fi schimbată de la mortar la pastă (Slurry).

PERFORMANTA

EsantionCoeficient de permeabilitate (m/s)
Control7,17 x 10-11
Radmyx Slurry pe fata pozitiva3,45 x 10-11
Radmyx Slurry pe fata negativa4,69 x 10-11

Aplicarea. Observaţi cum prin capilarităţi există şi curge apa.

După 1-2 zile. Observaţi cum prin capilarităţi cresc cristale ce închid capilarităţile.

Dupa 7 zile capilarităţile sunt complet umplute de cristale, nemaipermiţând apei să curgă prin beton.

Reparaţie rost construcţie – înainte
Reparaţie rost construcţie – după

Pentru detalii tehnice de proiectare şi aplicare a produsului Radmyx vizitaţi fişa tehnică Radmyx şi detaliile de aplicare Radmyx.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.