Apartamentele la subsol sunt de multe ori o buna afacere, dar ele au ca probleme posibile aparitia de mucegai și lipsa de lumină solară. O familie s-a hotarat sa-si lumineze locuința lor aflata la subsol prin instalarea o fereastră falsă de lumină. Și i-a costat maxim 150 dolari SUA! In SUA, dar la noi este mult, mult mai ieftin.

Tot ce a trebuit a fost sa faca rost de un cadru de lemn cu dimensiunile 70 cm × 120 cm cu un capac de plastic, o solutie din amidon de porumb, două becuri cu LED-uri ce creaza lumina difuza, o bucată mică de panză albă.

Amestecul de amidon de porumb / apă a fost aplicat pe folia de plastic si a fost lasat la uscat  pentru a obține aspectul alb mat. Plasticul laminat ieftin a fost folosit pentru a crea impresia unui cadru. Apoi au fost atârnate perdele pentru a da forma unei fereastre de „casă”. Și iata:

Ati ghici că această fereastră este într-un subsol?
fereastra falsa
Au folosit 2 becuri cu LED-uri (se pot folosi si benzi cu LED-uri) pentru un consum cat mai mic de curent si pentru ca genereaza o lumina rece
fereastra2

Un cadru cu o folie de plastic acționează ca o fereastra falsa
fereastra3

Un strat mat din amidon de porumb a fost folosit pentru a difuza lumina prin plastic
fereastra4
Au atârnat perdele simple pentru a face ca totul sa para cat mai intim si natural
fereastra5

Tușeul final? Au mai modelat / taiat baghete de plastic pentru a crea un caroiaj
fereastra6

fereastra7

Rezultatul final
fereastra8

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340