Apartamentele la subsol sunt de multe ori o buna afacere, dar ele au ca probleme posibile aparitia de mucegai și lipsa de lumină solară. O familie s-a hotarat sa-si lumineze locuința lor aflata la subsol prin instalarea o fereastră falsă de lumină. Și i-a costat maxim 150 dolari SUA! In SUA, dar la noi este mult, mult mai ieftin.

Tot ce a trebuit a fost sa faca rost de un cadru de lemn cu dimensiunile 70 cm × 120 cm cu un capac de plastic, o solutie din amidon de porumb, două becuri cu LED-uri ce creaza lumina difuza, o bucată mică de panză albă.

Amestecul de amidon de porumb / apă a fost aplicat pe folia de plastic si a fost lasat la uscat  pentru a obține aspectul alb mat. Plasticul laminat ieftin a fost folosit pentru a crea impresia unui cadru. Apoi au fost atârnate perdele pentru a da forma unei fereastre de “casă”. Și iata:

Ati ghici că această fereastră este într-un subsol?
fereastra falsa
Au folosit 2 becuri cu LED-uri (se pot folosi si benzi cu LED-uri) pentru un consum cat mai mic de curent si pentru ca genereaza o lumina rece
fereastra2

Un cadru cu o folie de plastic acționează ca o fereastra falsa
fereastra3

Un strat mat din amidon de porumb a fost folosit pentru a difuza lumina prin plastic
fereastra4
Au atârnat perdele simple pentru a face ca totul sa para cat mai intim si natural
fereastra5

Tușeul final? Au mai modelat / taiat baghete de plastic pentru a crea un caroiaj
fereastra6

fereastra7

Rezultatul final
fereastra8


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.