Daca subsolul este in faza de constructie:

  • dupa realizarea hidroizolatiei, pe exterior se aplica Polistiren Extrudat (XPS) de minim 5 cm prin lipire cu un adeziv corespunzator
  • la pardoseala se aplica XPS sub betonul sau sub sapa de pardoseala

Daca subsolul este deja construit va trebui ca mai intai sa acordati atentie:

Dar…

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Termoizolatii la Zonele Subterane.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Termoizolatii la Zonele Subterane si veti primi gratuit multe resurse: invitatii, abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente dar si alte produse informationale!Aveti deja un cont de utilizator?

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.