Daca subsolul este in faza de constructie:

  • dupa realizarea hidroizolatiei, pe exterior se aplica Polistiren Extrudat (XPS) de minim 5 cm prin lipire cu un adeziv corespunzator
  • la pardoseala se aplica XPS sub betonul sau sub sapa de pardoseala

Daca subsolul este deja construit va trebui ca mai intai sa acordati atentie:

Dar…

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Termoizolatii la Zonele Subterane.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Termoizolatii la Zonele Subterane si veti primi gratuit multe resurse: invitatii, abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente dar si alte produse informationale!Aveti deja un cont de utilizator?

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.