DE CE?
– ne extindem spatiul de locuit si beneficiem cat se poate de mult de spatiile neutilizate.
– asemenea mansardei, partea de subsol a casei este adesea utilizata pentru depozitarea a diverse lucruri sau si mai simplu nu este folosita in nici un fel, mai ales datorita preconceptiei ca ar fi un spatiu rece, intunecat si neprietenos.
– daca avem un subsol sau un demisol si suntem dispusi sa raspundem provocarii de a-l amenaja va trebui sa ne gandim in ce scop am vrea sa folosim spatiul, in functie de stilul nostru de viata, de numarul membrilor familiei, de necesitati si evident in functie de structura interiorului, de dimensiunile spatiului la care ne referim si de bugetul pe care dorim sa il alocam lucrarii.

CUM?
Nu este foarte simplu dar este un proiect realizabil. Noi va recomandam sa apelati la specialisti, deoarece este posibil ca o parte din utilitatile constructiei sa comunice cu spatiul pe care vreti sa il amenajati si vor trebui ca acestia sa decida ce modificari sunt necesare, ce tevi se pot ascunde, ce solutii de izolatie suplimentara vor trebui sa se foloseasca, ce alte masuri de siguranta vor trebui adoptate s.a.

Cand v-ati hotarat ca merita sa va amenajati subsolul / demisolul urmatorul pas este sa va ganditi cum poate sa va fie cat mai de folos acest spatiu suplimentar. Inseamna sa identificati ce vreti de la acest spatiu suplimentar. Unele idei de subsoluri / demisoluri finisate sunt legate de scopul si functia spatiilor respective:

Conținutul complet al acestui articol este vizibil doar pentru membrii Clubului de Amenajari interioare și Finisaje la Zonele Subterane!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.
Înscrieți-vă GRATIS în Clubul de Amenajări interioare și Finisaje la Zonele Subterane

11 + nineteen =Aveti deja un cont de utilizator?
Daca v-am sugerat o idee si credeti ca ati avea un astfel de spatiu pe care sa il amenajati contactati-ne pentru o oferta: amenajarea demisolului / subsolului nu este la indemana oricui deoarece presupune cunostinte avansate si experienta de hidroizolatii, termoizolatii, ventilatie, incalzire, alegerea si aplicarea finisajelor, instalatii electrice si de apa. Avem aceasta experienta si aceste cunostinte si oameni calificati pentru acestea. Doar sunati-ne pentru expertiza / soluţii tehnice la 0769 057 340 si la 0727 750 400 pentru Vanzari.

Alte Articole Similare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…