Care este primul lucru pe care vă gândiţi la atunci când vedeți câteva conducte imense din beton? Aceste țevi uriașe, ce erau folosite pentru canalizarea apei pe sub / langa drumuri, erau aruncate.

Fiecare dintre acestea cântărește peste 6 tone. După ce s-au adus acasă, s-a săpat un şanţ într-un deal natural și apoi au fost târâte / împinse / rotite / fixate pe poziție cu ajutorul unui buldoexcavator și a altor câteva echipamente.

conducte imenseAcum se-aduc pe pozitie!

ay6jo-hobbit2Acum sunt pe pozitie.

gg7ot-hobbit36jokv-hobbit1bFundul a fost zidit cu boltari!

0y6ir-hobbit4Si in partea din fata s-au montat boltari pana la o anumita inaltime. Apoi s-a umplut cu criblura. Observati cum a fost captusita la vedere cu piatra de munte.

trs17-hobbit5S-au montat tevile de drenare!

trs17-hobbit5aS-a hidroizolat in partea superioara.

gg7ot-hobbit3aS-a turnat beton impermeabil pe pardoseala. Pantele sunt foarte bine date.

trs17-hobbit5bAsa arata inainte de a i se monta usa.

s6pvp-hobbit6Usa a fost bine armata pentru a rezista la cele mai diverse agresiuni.

hde6t-hobbit5aAspectul este de casuta de hobbiti. De-asupra s-a montat criblura.

2flje-hobbit7rqhuj-hobbit8pivnitaTerminat! Proiectul a durat aproape 30 zile. Si a costat putin! Foarte putin! Din care mai mult de jumatate a costat criblura.

Pivnița este are aprox 7,5 m lungime, 1,83 m înălțime și 1,4 m lățime la podea. Este excelentă pentru depozitarea pe tot parcursul anului de aproape orice incluzând dar fără a se limita la vin și conserve!

De cand a fost construita a trecut ceva timp. Acum tot ce e pamant este inverzit. Pe margini au crescut capsuni.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Alte Articole Similare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…