În imaginea din dreapta vedeţi o fundaţie turnată cu Radmyx concentrat şi care după decofrare este încă în apă fără a se manifesta nici o infiltraţie. Lucrarea face parte dintr-un complex rezidential de trei blocuri din Otopeni numit Venus Residence.

Iată şi o imagine de la aplicarea produsului Radmyx concentrat la staţia de betoane:

Click aici pentru a studia mai multe referinţe pentru folosirea produselor Radmyx şi Radcon la fundaţii.

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la acest sistem de hidroizolare, la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem pe şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Doar sunaţi-ne la telefoanele 0769-057 340, 0727 750 400, fax 031 816 2487, trimiteţi-ne un e-mail la hidroizolatii@afacereamea.ro sau completaţi formularul de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (instantaneu) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Alte Articole Similare

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.