Pentru a scapa definitiv de mucegai trebuie parcurşi următorii paşi în zona respectivă:

  1. Decopertarea gletului existent până la tencuială. Cine execută această operaţiune trebuie să poarte o mască de protecţie pentru a nu inhala sporii de mucegai rezultaţi pe durata decopertării.
  2. Aplicarea unei amorse ecologice antimucegai care are şi rolul de barieră hidro, adică stopează eventualele umeziri ale zidului venite din exteriorul acestuia.
  3. Aplicarea unui strat grosier de glet care să nu contină mulți alcali şi anume acele gleturi cimentoide adică pe bază de ciment alb sau gleturi pe bază de praf de marmură.
  4. Aplicarea unui strat de glet termoizolant în grosime de 0,6 până la 1 mm, care este si strat de finisaj. Prin acest strat se rezolvă condensarea pereţilor deoarece acest strat joacă rolul de barieră termică activă si aduce peretii la temperatura ambientală din locuintă (la atingere pereţii vor fi mereu calzi).
  5. Aplicarea stratului de lavabilă. Recomandăm o lavabilă silicatică.

V-am prezentat pe scurt etapele care trebuie urmate pentru a scăpa definitiv de mucegai.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.