Beneficiar: Primaria Doicesti, jud. Dambovita
Partener aplicator: CONIFIL SRL Targoviste
Suprafaţă tratată: 800 metri patrati

Doicesti

Subsolul era inundat, datorită infiltrării apei prin pereţii de beton

Doicesti
Doicesti

Aşa arăta peretele de beton înainte de tratarea cu Radmyx

Data de 27.06.2011
Peretele de la subsol îmbibat cu apă, a primit primul strat de Radmyx Slurry (pastă de Radmyx)
Doicesti
Doicesti

Data de 30.06.2011
După trei zile de la aplicarea pe perete a Radmyx Slurry, scurgerile de pe tot peretele au încetat iar apa şi-a identificat locurile unde Radmyx nu a putut să acopere capilarităţile (în fapt, nu era vorba de capilarităţi ci de segregări vechi ce au permis lărgirea drumului parcurs de apă în timp). În noaptea de 29.06.2011 a plouat şi apa de ploaie acumulată pe lângă construcţie, sub presiune, a forţat zona vulnerabilă a peretelui de beton şi a reuşit să creeze aceste guri de scurgere:
Doicesti
Doicesti
Doicesti

S-a aşteptat orpirea scurgerii apei, după care, în gurile de scurgere formate de apă s-a introdus Radmyx Readymade (mortar).
După uscarea pereţilor ca urmare a acţiunii cristalelor de Radmyx s-a tencuit cu mortar obişnuit în care s-a introdus Radmyx concentrat (0,78 kg Radmyx Admixture / 1 mc tencuială)

La data de 07.10.2011 subsolul arată aşa:
Doicesti

Acesta este colţul unde, la data de 30.06.2011, apa a creat gurile de scurgere:
Doicesti
Doicesti

 

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.