Beneficiar: Primaria Doicesti, jud. Dambovita
Partener aplicator: CONIFIL SRL Targoviste
Suprafaţă tratată: 800 metri patrati

Doicesti

Subsolul era inundat, datorită infiltrării apei prin pereţii de beton

Doicesti
Doicesti

Aşa arăta peretele de beton înainte de tratarea cu Radmyx

Data de 27.06.2011

Peretele de la subsol îmbibat cu apă, a primit primul strat de Radmyx Slurry (pastă de Radmyx)
Doicesti
Doicesti

Data de 30.06.2011

După trei zile de la aplicarea pe perete a Radmyx Slurry, scurgerile de pe tot peretele au încetat iar apa şi-a identificat locurile unde Radmyx nu a putut să acopere capilarităţile (în fapt, nu era vorba de capilarităţi ci de segregări vechi ce au permis lărgirea drumului parcurs de apă în timp). În noaptea de 29.06.2011 a plouat şi apa de ploaie acumulată pe lângă construcţie, sub presiune, a forţat zona vulnerabilă a peretelui de beton şi a reuşit să creeze aceste guri de scurgere:
Doicesti
Doicesti
Doicesti

S-a aşteptat orpirea scurgerii apei, după care, în gurile de scurgere formate de apă s-a introdus Radmyx Readymade (mortar).
După uscarea pereţilor ca urmare a acţiunii cristalelor de Radmyx s-a tencuit cu mortar obişnuit în care s-a introdus Radmyx concentrat (0,78 kg Radmyx Admixture / 1 mc tencuială)

La data de 07.10.2011 subsolul arată aşa:

Doicesti

Acesta este colţul unde, la data de 30.06.2011, apa a creat gurile de scurgere:
Doicesti
Doicesti

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.