O companie foarte serioasa si un produs absolut remarcabil.

Din experienta proprie, Radmyx este un produs absolut excelent, preferabil a fi folosit la orice turnare. Din punct de vedere tehnic este net superior oricarei forme de hidroizolare clasica. Din experienta mea, Radmyx a eliminat complet necesitatea folosirii membranelor hidroizolatoare clasice cat si toate complicatiile aferente acestor operatiuni. 

Cel mai relevant test a fost subsolul, realizat la o adancime de 3m. Atat radierul cat si peretii au fost turnati numai cu beton aditivat cu Radmyx. La 5 ani de la edificare, nu numai ca nu intra gram de apa in acest subsol, dar pana si praful de la lucrarile ulterioare, adunat in timp pe pereti, este complet uscat pe toata suprafata peretilor si radierului subsolului.

Gradul de impermeabilitate pe care il asigura betonului este absolut remarcabil, fapt ce protejaza totodata si armatura interioara si prelungeste integritatea structurala si durata de viata a structurii de rezistenta, cu mult peste o structura ne-impermeabilizata. Astfel, analizand cu atentie raportul cost/beneficii,  eu unul am folosit acest produs nu doar pentru subsol, ci si pentru toate turnarile ulterioare efectuate la locuinta proprie. 

Catalin Ionescu

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.