Am fost solicitati de un client din zona de nord a Bucurestilor pentru a-i hidroizola peretii unui demisol. Peretii aveau zidaria de caramida: erau infiltratii ce ajungeau sub gresie si intreg demisolul era nelocuibil. Proprietarul incercase sa tencuiasca cu o tencuiala impermeabila dar fara succes: apa tot continua sa patrunda. I-am spus ca solutia folosita nu a fost corecta deoarece apa trebuie oprita cat mai aproape de sursa.

Am aranjat ca muncitorii lui sa decoperteze zidaria, sa curete in jurul strapungerilor de tevi, sa sparga gresia de pe pardoseala pe o latime de 20-30 cm de la zid. Noi am trecut de mai multe ori, am verificat si am indicat cum si unde mai trebuie curatat. Pentru peretii dinspre interior s-a facut decopertarea doar pana la un metru inaltime; cei dinpre exterior, pana la inaltimea contactului cu solul.

Solutia tehnica propusa, dupa curatarea a tot ce era friabil, cat mai in adancime,  a presupus aplicarea a doua straturi de Radmyx Readymade Slurry, apoi colmatarea folosind un mortar impermeabilizat integral cu Radmyx.

Conținutul complet al acestei referințe despre hidroizolarea unui perete de caramidă la demisol este vizibil doar pentru cei ce sunt abonați la Hidroizolarea Zidăriilor!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.
Înscrieți-vă GRATIS ca abonat/ă la Hidroizolarea Zidăriilor

19 − 7 =Aveti deja un cont de utilizator?

CONCLUZII: Solutia tehnica de mai sus s-a dovedit excelenta pentru a face reparatia si darea in functiune a demisolului de pe str. Popa Savu nr. 26… Alte produse de la alti furnizori ce au fost folosite inainte s-au dovedit inutile. Radmyx, Concrete Plug si Protecterm s-au comportat asa cum ne-am asteptat. Clientul a fost foarte multumit.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…