Proiect: Hidroizolatie cu Radmyx la Turnurile Rezidentiale Elemen, Malaezia
Categorie: Fundatie sau Infrastructura
Tara: Malaezia
Anul: 2015
Marime: 10000 metri cubi

Elemen este un proiect de dezvoltare rezidentiala exclusivista fiind compus din sase blocuri de apartamente de serviciu, in Genting Highlands ale Malaeziei, la doar o ora de Kuala Lumpur si la 1830 metri deasupra nivelului marii. Se acordă atentie celor cinci elemente Feng Shui: foc, pământ, apă, metal sau lemn și atunci când va fi finalizat se va obtine cea mai inalta statiune din Asia.

Deoarece dezvoltatorii din Genting oferă garanții cu privire la apartamentele lor de două ori peste media normală din Malaezia, au fost atenti sa aleaga un material de impermeabilizare, care sa îndeplineasca această cerință. În consecință, ei au ales sistemul Radmyx de impermeabilizare capilara pentru impermeabilizare subsolurilor lor deoarece Radmyx va continua să impermeabilizeze subsolurile pentru toata durata de viață a structurii.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.