hidroizolatii cu radmyxMulta lume nu constientizeaza importanta hidroizolatiei. Hidroizolatia este ca armata, politia si serviciile secrete ale unei tari. Daca ea este slaba (ele sunt slabe), toate finisajele si instalatiile si termoizolatiile sunt distruse (bogatiile tarii se risipesc fiind furate de dusmani). Platesc ulterior mult mai mult pentru reparatii si intretinere periodica.

Se recomanda sa impermeabilizati integral toate betoanele ce sunt in contact permanent cu solul pentru a nu-si micsora rezistenta in timp. Se recomanda ca si finisajele exterioare sa fie impermeabile si rezistente mecanica si la UV.

Cuvintele crima si tradare sunt potrivite pentru a scoate in evidenta ca unii „specialisti” nu cunosc materialele si cum trebuie ele folosite. Citesc de multe ori pe site-uri „de specialitate” referitor la hidroizolatii cum se recomanda materiale nepotrivite si imi dau seama ca unii au invatat o poezie si doar o repeta, fara sa-si asume vreo responsabilitate fata de client. E de inteles pentru ca in perioada cand au invatat poezia acelea erau materialele de varf.

Nu condamnam pe nimeni ca nu suntem cei mai in masura, dar hidroizolatiile prost facute genereaza pagube mai mari decat costul respectivelor materiale de hidroizolatii: raman lucrari ascunse si pentru a le repara trebuie sa indepartezi sape si tencuieli, finisaje (unele scumpe chiar), instalatii electrice si sanitare, termoizolatii, unele betoane trebuie sparte etc.

Tot la fel de important mi se pare comportamentul la seism al acestor tipuri de hidroizolatii: acolo unde hidroizolatiile sunt facute cu Radcon Formula #7 si Radmyx, in zonele cu multe seisme cum ar fi Japonia si tarile din America de Sud, dupa cutremure timp de cateva zile (chiar 1-2 saptamani, functie de intensitatea cutremurelor) ploua prin fisuri dar apoi fisurile se colmateaza singure in contact cu apa, se auto-vindeca. Orice alte sisteme ar fi presupus reluarea costurilor de hidroizolare.

CATEGORIC, orice investitie in hidroizolarea cu Radcon si Radmyx inseamna de fapt economii pe termen lung.

Si nu doar seismele sunt generatoare de fisuri ci si tasarea diferentiata a solului de sub constructie sau vibratiile generate de traficul auto. Au devenit tot mai raspandite datorita constructiilor aparute peste tot: uneori nu se face studiul geo sau apar ca din senin alte constructii langa casa ta si modifica nivelul apei freatice sau traficul creste sau apare o ploaie diluviana ca cea din anul acesta: sunt scene reale din viata reala.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.