Cand ventilatia naturala nu functioneaza – din diferite cauze – se recomanda o ventilatie fortata.

[ms-note type=”warning”] Conținutul complet al acestei referințe despre ventilarea forțată este vizibil doar pentru cei ce sunt abonați la Rezolvarea Vaporilor, Condensului și Mucegaiului! [/ms-note]

[ms-protect-content id=”2988, 2989, 2990, 2986″]

programator mecanic pentru ventilator pentru ventilatie fortataPresupune extragerea aerului umed (nu introducerea aerului uscat din exterior, așa cum ne-au spus unii că au făcut) din subsol / demisol.

Acest lucru se poate automatiza folosind un programator mecanic de priză. Se activează pentru funcționare în timpul nopții, când costul curentului electric este mai mic. Sau poate să funcționeze intermitent: la fiecare 3 ore să funcționeze o oră, sau câte 15 minute pe oră.

[/ms-protect-content]

[ms-membership-register-user title=”Înscrieți-vă GRATIS ca abonat/ă la Rezolvarea Vaporilor, Condensului și Mucegaiului” membership_id=”2988″ hint_email=”ion@email.com” label_password2=”Repetati”]

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.