Aşa arătau infiltraţiile în demisol semn că nu s-au etanşat rosturile de turnare.

Pregătirea suprafeţelor reprezintă 70% din succes. Hidroizolarea în acest caz se face pe interior, mai intai pe o anumita portiune in jurul rostului de turnare, dupa care se mentine umed timp de 3-5 zile. Deoarece apa isi facea loc si mai sus s-a luat decizia ca in anumite zone sa se faca aplicarea pe tot peretele.

Asa arată cele două straturi de Radmyx pastă (Slurry) si plinta de Radmyx mortar. Se umezeşte tot timpul: şi înainte de aplicarea primului strat, şi între aplicarea straturilor, şi după aplicare.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.