Hidroizolarea Corectă a Zonelor Subterane

Acum Vă Oferim Soluții, Produse și Servicii de Hidroizolare Perfectă

pentru fundații, subsoluri, pivnițe, crame, bașe, rezervoare de beton, stații de epurare

Știați că

 • 95% din problemele unei construcții terminate au legătură cu apele parazite? Și afectează finisajul, structura de rezistență, termoizolațiile și instalațiile?
 • 83% din infiltrații au loc pe la străpungeri și rosturi?
 • că majoritatea constructorilor și chiar a hidroizolatorilor nu cunosc materialele corecte de hidroizolare pentru zonele subterane iar activitatea lor de hidroizolare este submediocră? Adică proastă, ceea ce duce aproape automat la infiltrații prin urmare la pierderi de imagine pentru dvs?

Ce vă Oferim Noi și ce Găsiți Aici

Avantaje

 • Aici gasiti solutii complete pentru problemele dvs de infiltrații la zonele subterane
 • Toate produsele sunt testate de laboratoare renumite pe plan international
 • Aveți posibilitatea de a deveni parteneri AFTENI ceea ce vă permite să câștigați comisioane din recomandarea soluțiilor tehnice și a produselor
 • Prin parteneriate durabile veti avea acces la solutii si produse performante la preturi foarte avantajoase

Avem experiență de aproape 20 de ani în domeniu

 • Cunoaștem fenomenele ce se petrec în acest domeniu și putem măsura extinderea problemelor
 • Am devenit reprezentanți exclusivi în Romania ai unor producători de renume din lume
 • Avem sute de lucrări executate și mii de vânzări de materiale
 • Știm ce soluții tehnice sunt cele mai potrivite pentru situațiile pe care le întâlniți
 • Știm ce materiale sunt potrivite pentru fiecare situație
 • Știm să facem corect aplicarea acestor materiale
 • Am organizat cursuri în acest domeniu.
 • Am condus și am instruit numeroși profesioniști
prin urmare îndrăzniți și ne contactați cu problema dvs și veți avea rezolvare definitivă a problemelor dvs

Vă putem instrui angajații cum să folosească și să recomande corect produsele în situația în care preferați să folosiți / cumpărați soluțiile tehnice și produsele corecte.

Dacă preluăm serviciul de hidroizolare / etanșare a oricărei suprafeţe pe care o proiectați sau construiţi sau de etanșare perfectă a oricărui rost sau oricărei străpungeri vi se uşurează imens munca şi sunteți degrevați de răspundere.

Mulţi proiectanți / constructori care au înţeles valoarea sistemului Afteni de Hidroizolații Perfecte refuză să mai ia în considerare alte soluții și materiale. Ei îşi doresc satisfacţia de a şti că ceea ce fac este cea mai bună soluţie de hidroizolaţii pentru clienţii lor.

Dacă vă gândiţi să proiectați și să construiţi cu produsele noastre înseamnă că vă pasă de calitatea muncii dvs. Şi nouă ne pasă foarte mult şi de aceea nu facem rabat la calitate.

Întotdeauna în șantiere nu poți separa activitatea de etanșare perfectă de cea de hidroizolare a diferitelor suprafețe. Avem soluții și produse complete.

În cazul unor produse efectul de impermeabilizare se manifestă chiar după două ore. Iar efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate.

Fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele noastre să fie preferate de toţi constructorii care le înţeleg.

Dacă aţi folosit hidroizolări cu membrane bituminoase este imposibil să nu ştiţi ca acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 (în mod excepțional 10-15) ani deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon, Impermix şi/sau Radmyx.

Preţurile soluțiilor noastre sunt, de cele mai multe ori, sub cel al membranelor bituminoase în condiţiile unei garanţii cel puţin triple însă, de fapt, hidroizolarea este pe viaţă.

Aceeași situație se petrece și în cazul produselor de etanșare perfectă. Avem produse pentru orice buzunar: pentru aplicațiile rezidențiale, pentru infrastructură dar și pentru cele industriale.

Garanţia, funcție de proiect, este contractuală şi este de 10-25 ani însă, de fapt, impermeabilizarea sau etanșarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel. În cazul Radmyx durata estimată de viaţă este de 70 de ani. În cazul Radcon de 100 de ani.

Dacă dvs. sau antreprenorul primiţi o asemenea garanţie atunci şi dvs. veţi putea oferi clientului o garanţie ridicată ceea ce face ca să fiţi preferat ca proiectant / antreprenor pentru numeroase alte contracte.

Produsele și soluțiile sunt optimizate pentru a fi aplicate în cel mai scurt timp posibil față de sistemele clasice.

Câștigă în primul rând siguranţa, câştigurile, respectul şi faima pe care le pot aduce doar soluţiile perfecte ca preţ şi performanţe.

Contactaţi-ne prin formularul de mai sus pentru a vă înscrie ca partener. Avem mai multe birouri/ateliere de arhitectură şi societăţi de proiectare în construcţii ce specifică soluțiile, produsele şi serviciile noastre de hidroizolații în mod exclusiv în proiecte şi expertize.