Client: Central Pattana
Antreprenorul general: K-Tech & Eng. Co. Ltd.
Arhitect: Urban Architects Co. Ltd.
Suprafaţa aplicată: 50000 mp de fundaţie
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

În imaginea alăturată se vede cum este aplicat Radmyx prin cernere radierului acestei construcţii. Proporţia de aplicare este de 0,8 kg / mp. Pentru asigurarea calităţii, din loc in loc, la distanţe precise, sunt dispuse găleţile cu Radmyx pe armătură, în aşteptarea turnării betonului.

Produsul cu creştere cristalină Radmyx este soluţia optimă de hidroizolare în Bangkok deoarece tasarea medie a solului sub structuri poate ajunge până la 2 cm anual. Cu acest tip de tasare membranele fizice pot rezista doar pentru scurt timp. Când betonul impermeabilizat în masă cu Radmyx crapă, apa va reactiva produsul de impermeabilizare, re-etanşand sigur şi automat fisura.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Alte Articole Similare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.