Proiect: Hidroizolatie cu Radmyx la Turnurile Rezidentiale Elemen, Malaezia
Categorie: Fundatie sau Infrastructura
Tara: Malaezia
Anul: 2015
Marime: 10000 metri cubi

Elemen este un proiect de dezvoltare rezidentiala exclusivista fiind compus din sase blocuri de apartamente de serviciu, in Genting Highlands ale Malaeziei, la doar o ora de Kuala Lumpur si la 1830 metri deasupra nivelului marii. Se acordă atentie celor cinci elemente Feng Shui: foc, pământ, apă, metal sau lemn și atunci când va fi finalizat se va obtine cea mai inalta statiune din Asia.

Deoarece dezvoltatorii din Genting oferă garanții cu privire la apartamentele lor de două ori peste media normală din Malaezia, au fost atenti sa aleaga un material de impermeabilizare, care sa îndeplineasca această cerință. În consecință, ei au ales sistemul Radmyx de impermeabilizare capilara pentru impermeabilizare subsolurilor lor deoarece Radmyx va continua să impermeabilizeze subsolurile pentru toata durata de viață a structurii.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.