Se portioneaza RADMYX-ul concentrat in recipienti sau pungi, gata de a fi amestecati in proportia de 0.8 kg pe metru cub de beton.
Se merge la statia de betoane pentru coordonarea cu angajatii statiei referitor la volumul de beton ce se toarna, la numarul de sarje, la marimea unei sarje, la calitatea betonului, la alti aditivi folositi, la completarea formularului de asigurarea calitatii aditivarii cu Radmyx.
Se pulverizeaza uniform pe amestecul uscat sau semi-umed de agregate (nisip, pietris). Betonul aditivat este
transportat in santier si turnat pentru a forma structuri impermeabile: fundatii, puturi de lift sau orice structura protejata la socuri termice (langa sol, langa apa sau cu termoizolatie).

Alte Articole Similare

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.