Stațiile de metrou, bisericile, hotelurile și pensiunile cu aria desfășurată mai mare sau egală cu 600 metri pătrați și sălile sportive cu maximum 400 de locuri pe scaune au fost incluse de Guvern în categoria construcțiilor dotate obligatoriu cu adăposturi de protecție civilă.

adăposturi de protecție civilă

Decizia a fost adoptată printr-o hotărâre care introduce categorii noi de clădiri cu subsol la care amenajarea adăposturilor de protecție civilă este obligatorie, între care lăcașurile de cult și spațiile de cazare aferente cu aria desfășurată mai mare sau egală cu 600 metri pătrați, precum și amenajările sportive închise, cu un număr maximum de 400 de locuri pe scaune, indiferent de aria desfășurată. Nu pot fi amenajate adăposturi de protecție civilă în extinderile de clădiri cu destinație pentru cultură clasificate ca monumente istorice, scrie profit.ro.

Prin fixarea limitei pornind de la 600 de metri pătrați în cazul spațiilor de cazare, aproape toate hotelurile și pensiunile vor fi obligate să amenajeze adăposturi de protecție civilă.

Pe de altă parte, Guvernul a eliminat obligativitatea amenajării unor astfel de spații pentru clădirile proiectate cu subsol cu o suprafață mai mică de 600 metri pătrați, invocând costurile mari pe care le implică proiectarea, executarea și dotarea lor în condiții optime de construcție și juste din punct de vedere al costurilor.

 

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…