Din practica proprie si a partenerilor si distribuitorilor pe care ii avem am putut obtine urmatoarele date statistice despre locul de aparitie a infiltratiilor intr-o structura subterana:

statisticile domeniului date statistice

84%

infiltratiile prin rosturile de turnare si strapungeri

10%

infiltratiile prin pereti

5%

infiltratiile prin pardoseala

1%

infiltratiile prin rosturile de dilatare

Ce concluzii practice putem trage impreuna din aceste date statistice?

1 – ca daca aveti apa in subsol, cautati intai sa hidroizolati imbinarile dintre pereti si pardoseli, alte rosturi de turnare si strapungerile; acestea sunt responsabile de peste 80% din cazuri; majoritatea constructorilor uita sa etanseze aceste imbinari sau folosesc materiale care nu rezista in timp; daca insistati pe aceste zone rezolvati peste 80% din cauze, statistic vorbind

2 – urmatoarele zone responsabile de infiltratii sunt peretii, mai precis segregarile si fisurile din pereti; cauza fiind ca peretii nu sunt bine vibrati; pardoselile sunt mai putin susceptibile de infiltratii (doar daca s-au facut gauri tehnologice cum ar fi basele, dar acestea pot fi incadrate la strapungeri).

3 – pe ultimul loc se situeaza rosturile de dilatare; avem solutii si pentru acelea. Sunt un caz mai special deoarece interventia uzuala se face de pe directia de presiune hidrostatica negativa. Dar avem solutii eficiente.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.