Din practica proprie si a partenerilor si distribuitorilor pe care ii avem am putut obtine urmatoarele date statistice despre locul de aparitie a infiltratiilor intr-o structura subterana:

statisticile domeniului date statistice

84%

infiltratiile prin rosturile de turnare si strapungeri

10%

infiltratiile prin pereti

5%

infiltratiile prin pardoseala

1%

infiltratiile prin rosturile de dilatare

Ce concluzii practice putem trage impreuna din aceste date statistice?

1 – ca daca aveti apa in subsol, cautati intai sa hidroizolati imbinarile dintre pereti si pardoseli, alte rosturi de turnare si strapungerile; acestea sunt responsabile de peste 80% din cazuri; majoritatea constructorilor uita sa etanseze aceste imbinari sau folosesc materiale care nu rezista in timp; daca insistati pe aceste zone rezolvati peste 80% din cauze, statistic vorbind

2 – urmatoarele zone responsabile de infiltratii sunt peretii, mai precis segregarile si fisurile din pereti; cauza fiind ca peretii nu sunt bine vibrati; pardoselile sunt mai putin susceptibile de infiltratii (doar daca s-au facut gauri tehnologice cum ar fi basele, dar acestea pot fi incadrate la strapungeri).

3 – pe ultimul loc se situeaza rosturile de dilatare; avem solutii si pentru acelea. Sunt un caz mai special deoarece interventia uzuala se face de pe directia de presiune hidrostatica negativa. Dar avem solutii eficiente.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…