pivnita din boltari pivnita din boltari pivnita din boltari pivnita din boltari pivnita din boltari

Cum hidroizolați pivnița din bolțari

[ms-note type=”warning”] Conținutul complet al acestei referințe despre hidroizolarea unei pivnițe din bolțari este vizibil doar pentru cei ce sunt abonați la Hidroizolarea Zidăriilor! [/ms-note]

[ms-protect-content id=”2944, 2989, 2990, 2986″]

La adresa https://fundatii.afacereamea.ro/radmyx/hidroizolare-pivnita-din-boltari/ aveti prezentata solutia tehnica pentru o situatie asemanatoare cu situatia de sus.

Recomandam ca pe langa umplerea golurilor cu Radmyx mortar, aplicarea de Radmyx pasta (slurry) in 2-3 straturi, sa se faca si turnarea unei sape impermeabilizate integral si aplicarea unei tencuieli impermeabilizata integral.

Din teste a rezultat ca la o presiune de apa de 80 m coloana de apa (adica 8 bari sau 8 atmosfere) penetrarea apei este de 2,5 cm dupa 28 de zile de la turnarea betonului si de 2-3 mm dupa 6 luni. Deci o tencuiala si o sapa subtire (1-2 cm, armate cu fibre de polipropilena si cu o rasina epoxidica) ajuta.

La o hidroizolare buna apa poate sa balteasca pe langa zid. Deci pozitia ulucilor nu conteaza. Doar apa sa nu patrunda prin teava de sub fereastra de aerisire sau prin celalata teava de aerisire de langa scara.

Unde nu se poate opri apa instantaneu, se foloseste un amestec special de Radmyx cu mortarul CONCRETE PLUG cu intarire rapida, eventual adaugarea de VISCOAGENT.

Pe la rosturile de turnare se poate realiza o scafa din Radmyx mortar. Sau se pot sparge boltarii pe o anumita adancime si se repara cu Radmyx mortar.

[/ms-protect-content]

[ms-membership-register-user title=”Înscrieți-vă GRATIS ca abonat/ă la Hidroizolarea Zidăriilor” membership_id=”2944″ hint_email=”nume@email.com” label_password2=”Repetati”]

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340