Subsolul cu rol de parcare şi depozitare al proiectului rezidenţial ATLANTIS RESIDENCE din Bucuresti, tratat cu Radmyx Slurry şi Radmyx Mortar

Beneficiar: dezvoltatorul imobiliar Pelican Com, parte a grupului turc Gurtas
Partener aplicator: AFTENI DEVELOPMENTS SRL
Suprafaţă tratată: 2800 metri patrati

Operatiile au constat din:

  • pregatirea suprafetei: cioplirea segregarilor, indepartarea resturilor de cofraj, indepartarea resturilor de material de decofrare
  • etansarea gaurilor de tiranti
  • hidroizolarea imbinarilor de suprafete folosind Radmyx Mortar aplicat ca o scafa la 45 grade
  • aplicarea de Radmyx Slurry pe suprafetele de beton in doua straturi

Dupa efectuarea tratamentului complet prin udarea suprafetelor aproximativ 7 zile nu s-au manifestat deloc infiltraţii. Urmare a succesului acestui proiect, beneficiarul a apelat la noi si pentru faza a doua a hidroizolatiei: hidroizolarea balcoanelor. Apoi pentru etansarea rosturilor de dilatare si apoi hidroizolarea curtii.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.