Client: Big ‘C’ Super Center Public Co. Ltd.

Proiect: Big ‘C’ Bangna

Antreprenorul general: Siphya Construction Co. Ltd.

Arhitect: SAI Consultant Ltd.

Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

Fundaţia acestei clădiri a fost tratată cu Radmyx în scop de impermeabilizare, după ce au fost consultaţi arhitectul şi consultantul care au recunoscut meritul şi eficienţa sa datorită timpului mic de realizare, a costurilor mici si a faptului că nu mai este necesară protejarea hidroizolaţiei înainte de a se astupa cu balast.

Sistemul Radmyx este uşor de aplicat în anotimpuri umede, nu crează probleme de scădere a aderenţei, neapărând problemele specifice sistemelor convenţionale. Suprafaţa acoperişului, cca 15.000 mp, a fost tratată cu Radcon Formula #7, rezultând un cost scăzut şi o rezistenţă mare în timp.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…