Client: Big ‘C’ Super Center Public Co. Ltd.
Proiect: Big ‘C’ Bangna
Antreprenorul general: Siphya Construction Co. Ltd.
Arhitect: SAI Consultant Ltd.
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

Fundaţia acestei clădiri a fost tratată cu Radmyx în scop de impermeabilizăre, după ce au fost consultaţi arhitectul şi consultantul care au recunoscut meritul şi eficienţa sa datorită timpului mic de realizare, a costurilor mici si a faptului că nu mai este necesară protejarea hidroizolaţiei înainte de a se astupa cu balast.

Sistemul Radmyx este uşor de aplicat în anotimpuri umede, nu crează probleme de scădere a aderenţei, neapărând problemele specifice sistemelor convenţionale. Suprafaţa acoperişului, cca 15.000 mp, a fost tratată cu Radcon Formula #7, rezultând un cost scăzut şi o rezistenţă mare în timp.

Alte Articole Similare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.