DE CE?
– ne extindem spatiul de locuit si beneficiem cat se poate de mult de spatiile neutilizate.
– asemenea mansardei, partea de subsol a casei este adesea utilizata pentru depozitarea a diverse lucruri sau si mai simplu nu este folosita in nici un fel, mai ales datorita preconceptiei ca ar fi un spatiu rece, intunecat si neprietenos.
– daca avem un subsol sau un demisol si suntem dispusi sa raspundem provocarii de a-l amenaja va trebui sa ne gandim in ce scop am vrea sa folosim spatiul, in functie de stilul nostru de viata, de numarul membrilor familiei, de necesitati si evident in functie de structura interiorului, de dimensiunile spatiului la care ne referim si de bugetul pe care dorim sa il alocam lucrarii.

CUM?
Nu este foarte simplu dar este un proiect realizabil. Noi va recomandam sa apelati la specialisti, deoarece este posibil ca o parte din utilitatile constructiei sa comunice cu spatiul pe care vreti sa il amenajati si vor trebui ca acestia sa decida ce modificari sunt necesare, ce tevi se pot ascunde, ce solutii de izolatie suplimentara vor trebui sa se foloseasca, ce alte masuri de siguranta vor trebui adoptate s.a.

Cand v-ati hotarat ca merita sa va amenajati subsolul / demisolul urmatorul pas este sa va ganditi cum poate sa va fie cat mai de folos acest spatiu suplimentar. Inseamna sa identificati ce vreti de la acest spatiu suplimentar. Unele idei de subsoluri / demisoluri finisate sunt legate de scopul si functia spatiilor respective:

Conținutul complet al acestui articol este vizibil doar pentru membrii Clubului de Amenajari interioare și Finisaje la Zonele Subterane!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.
Înscrieți-vă GRATIS în Clubul de Amenajări interioare și Finisaje la Zonele Subterane


Aveti deja un cont de utilizator?

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.