Dacă v-ați făcut câteva idei despre cum ați vrea să arate subsolul dvs, sunteți aproape gata să treceți de la planificare la implementare. Dar înainte de a lua un ciocan sau să ridicați telefonul, aruncați o scurtă privire asupra urmatoarelor considerații ce va pot fi de mare folos. Ele vă vor ajuta să avansați cu o planificare bine informata pentru noul design al subsolului.
Construiți singur/ă sau apelați la un Constructor?
Construirea / renovarea unui subsol nu este de nerealizat pentru persoane îndemânatice. Cu toate acestea, dacă asta nu e si cazul dvs, puteți profita de o nișă speciala din comunitatea de constructori: cei specializati in construirea / renovarea / finisarea de subsoluri / pivnite. Acestea sunt firme specializate pe finisaje la demisoluri / subsoluri. Partea cu adevarat unica cu privire la unele dintre aceste companii este că ele folosesc materiale și tehnici proprietare pentru a finisa un subsol. Folosind una dintre aceste companii sau antreprenori care se specializează în renovarea de subsoluri poate fi un avantaj, deoarece ei înțeleg provocările unice care vin cu finisarea unui subsol. Daca doriti sa gasiti specialisti in subsoluri din zona dvs si doriti sa obtineti o oferta gratuta pentru proiectul dvs, contactati-ne pe noi direct trimitandu-ne cat mai multe detalii. Veti fi contactat atunci cand doriti dvs de antreprenori specializati in renovarea / repararea subsolurilor / pivnitelor din zona dvs.
Nu săriți peste etape
Indiferent de cine face lucrarea asigurați-vă (ca dvs sau antreprenorii) nu săriți anumite etape. Folosiți proiectanți și ingineri constructori ca sa aflați ce normative trebuie obligatoriu respectate. Pe lângă faptul ca veti lucra in siguranta veti și minimiza posibilitatea de a fi nevoiti sa anulati mai târziu vreo lucrare din cauza nerespectării acelor standarde / normative. A încerca să fentați Inspectoratul de Stat pentru Construcții renovând fără respectarea normativelor sau în lipsa autorizațiilor este o idee foarte proastă nu doar dpdv al siguranței dar dacă încercați să vindeti casa mai târziu s-ar putea să aveți probleme.
Gândiți-vă cum va evolua subsolul dvs.
Casele evoluează funcție de nevoile noastre iar subsolurile nu fac nici ele excepție. Planificați-le și dvs. astfel încât să se poată modifica împreună cu dvs și necesitățile familiei dvs. Cu alte cuvinte, alocați ceva timp să vă gandiți cum veți folosi spațiul acum și în 5 sau 10 ani (asta doar presupunând că aveți de gând să stați în casa dvs. atâta timp). S-ar putea să vreți să vă îmbunătățiți demisolul / subsolul în etape. Săriți peste finisajele scumpe dacă este un loc de joacă pentru copii. Când copiii cresc (și, sperăm, se calmează un pic) transformați-l într-un loc confortabil unde pot socializa cu prietenii.
Cum puteți avea o baie la subsol / demisol (fără o mare investiție)
Dacă aveți nevoie sau doriti sa va faceti o baie la subsol / demisol, dar casa ta nu are instalatiile sanitare corespunzatoare mai aveti câteva opțiuni. Exista firme ce s-au specializat in tehnologii ce vă permit să instalați toalete, chiuvete și dușuri în locații ce nu au din start instalațiile pentru acestea. Ei fac acest lucru prin intermediul unor pompe speciale și tocătoare / maceratoare care se ocupă de apele reziduale. În cazul în care adăugarea unei bai de serviciu ar fi un avantaj în design-ul subsolului / demisolului dvs, dar nu aveți instalațiile care să o sprijine acest proiect, acest tip de tehnologie ar putea fi alegerea potrivită.
No Comments Yet