De cele mai multe ori livram produsele pentru a fi aplicate de catre dvs. Sunt usor de aplicat daca respectati fisele tehnice si indicatiile detaliate de aplicare.

Mai greu este cu identificarea problemei reale cu care va confruntati si identificarea solutiilor tehnice si a produselor potrivite pentru rezolvarea respectivei probleme. Pentru aceasta va stam la dispozitie in mod gratuit cu expertize tehnice: specialistii nostri va asigura gratuit consultanta prin e-mail si va raspund la telefon. Chiar se deplaseaza la santierul si biroul dvs sau al constructorului sau proiectantului dvs. Sunt situatii in care aceste deplasari nu vor fi gratis.

In privinta operatiilor ce le putem efectua mentionam:

1. Pregatim peretii, elevatiile si pardoselile
Zona ce urmeaza a fi tratata trebuie sablata si curatata in prealabil cu jet de apa sub inalta presiune (de 300 la 750 kg/cm2) pentru a elimina rezidurile si a deschide capilaritatea betonului pentru a face posibila penetrarea acestuia cu materialele ulterior aplicate.

2. Sigilam rosturile de dilatare
Sigilarea rosturilor se trateaza cu o deschidere de 5 x 5 cm aproximativ in axa centrala eliminand elementele nedorite prin interventia cu un ciocan electric urmand a fi etansate si ranforsate cu mortar special RADMYX MORTAR si terminate cu o pelicula continua de 3 mm grosime de FLEX MORTAR. In anumite locatii vom arma cu geotextil special.

3. Sigilam rosturile de turnare
Sigilarea rosturilor se trateaza cu o deschidere de 5 x 5 cm aproximativ in axa centrala eliminand elementele nedorite prin interventia cu un ciocan electric urmand a fi etansate si ranforsate cu mortar special RADMYX MORTAR si terminate cu o pelicula continua de 3 mm grosime de FLEX MORTAR. In anumite locatii vom arma cu geotextil special.

4. Impermeabilizam zonele cu infiltratii vizibile
Zona ce urmeaza a fi tratata trebuie curatata mecanic prin actionarea cu un ciocan electric in toata zona cu afluenta de apa, pentru eliminarea zonelor de beton segregat pana la suport ferm. Infiltratiile se stopeaza prin aplicarea directa de CONCRETE PLUG in zonele afectate. Refacerea suportului prin aplicarea in straturi succesive de RADMYX MORTAR pana la obtinerea planeitatii suportului. Aplicarea ca strat final si de terminatie o pelicula continua de 3 mm grosime de FLEX MORTAR.

5. Impermeabilizam betoanele
IMPERMEABILIZAREA ELEVATIILOR cu sistemul RADMYX aplicind produsul cu o dozare de 0,75 kg/m2 in doua straturi proiectate, al doilea strat fiind aplicat in timp ce primul inca este proaspat.

6. Turnam sapa, tencuim, indreptam suprafetele, gletuim
Turnam sapa si tencuim folosind echipamente daca suprafetele sunt mari sau manual daca sunt mici. Indreptam cu glet sau gips-carton. Avem si aplicam materiale anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

7. Termoizolam, zugravim
Termoizolam folosind materiale rezistive si capacitive. Zugravim cu vopsele lavabile acrilice sau epoxidice.

8. Automatizam controlul asupra umiditatii relative si a cetii dintr-o anumita zona / incapere. Le putem mentine intre limitele dorite de dvs. sau la valori minime.

9. Montam alarme de apa, vapori (alcool, acetona, benzen, propan) sau gaze (monoxid de carbon). Foarte utile pentru prevenirea inundarilor si intoxicarilor in spatii inchise ca pivnite / beciuri.

In anumite situatii putem efectua chiar noi serviciile de aplicare: functie de situatia dvs concreta decidem daca ne implicam in aplicare, daca va recomandam un aplicator autorizat sau daca va instruim cu toate etapele pentru aplicare.

  • Avem peste 12 ani de experienta in domeniu; prin furnizorii nostri, experienta cumulata depaseste 100 de ani
  • Garantii la produse de pana la 100 de ani
  • Garantie transferabila pe viata
  • Hidroizolarea pe interior si exterior a fundatiilor, beciurilor, subsolurilor
  • Servicii de hidroizolare la constructii rezidentiale, industriale si comerciale
  • Rezolvam probleme de mucegai, igrasie si condens
  • Expertize fara nicio obligatie din partea dvs
  • Prețuri accesibile

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la activităţile dvs. de hidroizolaţii si protecţie, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., asigurăm asistenţă tehnică, discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769 057 340, 0727 750 400 sau la adresele de e-mail de mai jos.

Cu deosebit respect,

Mihai AFTENI, director AFTENI DEVELOPMENTS SRL
Mobile: 0769 057 340, 0727 750 400
E-mail: vanzari@afacereamea.ro, hidroizolatii@afacereamea.ro
Website-uri:

https://hidroizolatii.afacereamea.ro/ = Hidroizolatii Perfecte si Ecologice
https://fundatii.afacereamea.ro/ = Fundaţii, Subsoluri, Demisoluri, Beciuri, Pivniţe
https://parcari.afacereamea.ro/ = Hidroizolare parcari
https://strapungeri.afacereamea.ro/ = Etansarea strapungerilor prin beton

„The World’s Most Environmentally Friendly Concrete Waterproofing”