Societatea noastră, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creată și s-a dezvoltat pentru a vă oferi cele mai performante soluții de hidroizolații și protecție pentru zonele dvs subterane.

Despre Site:

Acest site este o completare specializată a site-ului de Hidroizolații Perfecte https://hidroizolatii.afacereamea.ro/ Este destinat sprijinirii proprietarilor, constructorilor şi proiectanţilor pentru alegerea celor mai avantajoase soluţii de hidroizolare şi protecţie la zonele lor subternae. Este un site interactiv ce vă permite rezolvarea problemelor dvs. prin identificarea soluţiei tehnice optime, prin comanda rapidă şi studierea unor referinţe.

Ce veți primi de la site-ul de Hidroizolații Perfecte la Fundații / Subsoluri și Pivnițe?

  • Actualizări periodice prin e-mail cu ceea ce este nou în domeniu
  • Soluțiile tehnice potrivite în orice situație din zonele subterane
  • Sfaturi pentru a alege și a folosi produsele potrivite
  • Sfaturi de Marketing
  • Experiența altor beneficiari și hidroizolatori

Pentru a începe, înscrieți-vă acum să primiți noutățile și sfaturile noastre periodice:

Despre noi:

Deși ne-ar plăcea să lucrăm cu dvs, nu ne implicăm decât în acele lucrări în care beneficiarul înțelege importanța hidroizolației, a materialelor folosite și a muncii pe care o facem. Nici nu ținem să luăm toate lucrările sau să vindem materiale cuiva care nu prețuiește modul corect de aplicare. Există un loc pentru fiecare sub soare: fiecare persoană primește hidroizolația pe care o merită de la cineva compatibil cu respectiva persoană.

Noi ne concentrăm asupra soluțiilor tehnice corecte pentru o situație dată funcție de prioritățile clienților noștri. Prețuim lucrul bine făcut.

Despre furnizori:

Avem furnizori de mare încredere ce oferă produse de valoare unică: garanție ridicată și reală, durată nelimitată de viață, preț perfect acceptabil, asistență continuă. Iată câţiva din furnizorii noştri:

logoRadcrete

Avem echipe instruite și cu experiență în folosirea materialelor. Avem echipamente pentru pregătirea suprafețelor și aplicarea corectă a produselor de hidroizolații.

Despre mine:

Mihai_Afteni

Mă numesc Mihai Afteni și lucrez în acest domeniu de aproape 20 de ani. Am condus și am instruit numeroși profesioniști, am devenit reprezentanți exclusivi în Romania ai unor producători de renume din lume, am sute de lucrări executate și mii de vânzări de materiale. Am organizat cursuri în acest domeniu.

Mă puteți contacta personal la orice oră pentru a vă putea oferi o soluţie corectă pentru situația dvs concretă. Ce altă dovadă de seriozitate și dedicație mai doriți? Așteptăm și din partea dvs seriozitate și interes în hidroizolarea proiectelor dvs.

ing. Mihai Afteni, director tehnic si de vanzari
mobil 0769 057 340, hidroizolatii @ afacereamea.ro