\n

Acest website generează unele din veniturile sale prin marketing de afiliere și, deși informațiile conținute în acest website sunt doar în scop de informare generală, el este creat pentru a promova anumite produse și servicii care ne plătesc un anumit procentaj din fiecare vânzare pe care o fac către persoanele ce fac click pe link-urile și recomandările de pe site.

\n\n\n\n

În timp ce ne străduim pentru a păstra informațiile actualizate la zi și corecte, nu vom face declarații și nici nu vom oferi garanții de niciun fel, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, la acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește site-ul sau informațiile, produsele, serviciile, sau graficele conținute în site-ul web pentru vreun scop anume. Prin urmare orice încredere acordați acestor informații este strict pe propriul risc.

\n\n\n\n

În niciun caz și în nicio situație nu vom fi făcuți responsabili pentru vreo pierdere sau deteriorare inclusiv și nelimitânu-se, indirect sau rezultând dintr-o deteriorare, sau orice pierdere sau deteriorare de orice tip ce rezultă din pierderea datelor sau profiturilor rezultând din or în legătură cu folosirea acestui website.

\n\n\n\n

Totuși acest website conține link-uri către alte website-uri ce nu sunt sub controlul https://fundatii.afacereamea.ro/. Nu avem niciun control asupra naturii, conținutului și disponibilității acelor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau sprijinire / aprobare a punctelor de vedere exprimate în cadrul acestora.

\n\n\n\n

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune și să ruleze fără probleme. Totuși, Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ nu își asumă responsabilitatea pentru, și nu va fi răspunzător pentru, că site-ul poate fi temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul nostru.

\n\n\n\n

ÎNTREBĂRI, COMENTARII SAU RAPORTAREA DE INCIDENTE

\n\n\n\n

Puteți adresa întrebările, comentariile sau rapoartele către:

\n\n\n\n

fundatii @ afacereamea.ro

\n\n\n\n

REVIZUIREA FĂRĂ NOTIFICARE A ACESTUI DOCUMENT DE DECLINARE A RĂSPUNDERII PENTRU ACEST WEBSITE

\n\n\n\n

Acest document de DECLINARE A RĂSPUNDERII este dinamic. Se va modifica în mod continuu. Nu trebuie să presupuneți că acesta rămâne același și sunteți de acord să verificați modificările acestui document de fiecare dată când vizitați site-ul. Dacă, în opinia administratorilor website-ului, acest document se modifică atât de drastic încât să necesite o notificare sub forma unui articol pe site sau prin email, veți primi o asemenea notificare asupra modificărilor acestui document de DECLINARE A RĂSPUNDERII pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ . În orice alt caz, acest site nu promite trimiterea de notificări. Folosirea în continuare a acestui site semnifică acceptarea de către dvs a documentului de DECLINARE A RĂSPUNDERII pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ sau a oricăror modificări a lui.

\n\n\n\n

ACTUALIZAREA CEA MAI RECENTĂ

\n\n\n\n

Acest document de DECLINARE A RĂSPUNDERII au fost actualizat în 20 Februarie 2017.

\n