Bine ați venit în Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) la adresa
https://fundatii.afacereamea.ro/

Dacă continuați să navigați prin acest site și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația contractuală dintre Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) cu dvs în ceea ce privește acest website.

Termenul “Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri)” sau “noi” se referă la proprietarul website-ului. Termenul “dvs” se referă la utilizatorul sau cel ce vzitează sau vizualizează website-ul nostru.

Folosirea acestui website se supune următorilor termeni de utilizare:

TUTUROR PERSOANELOR CU VÂRSTA SUB 18 ANI LI SE INTERZICE SA ACCESEZE ACEST WEBSITE. DACA AVETI VARSTA SUB 18 ANI, ESTE ILEGAL CA DVS SA VIZITATI, CITITI, SAU INTERACTIONAȚI CU ACESTE WEBSITE SAU CONTINUTUL SĂU SUB ORICE FORMĂ.

Conținutul paginilor acestui website este doar pentru informarea și utilizarea dvs generală. Acest conținut poate fi modificat fără notificare prealabilă.

Nici noi și nici alte terțe părți nu oferă nici o garanție cu privire la exactitatea, oportunitatea, caracterul complet sau caracterul adecvat al informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop dorit de dvs. Luați la cunoștință că aceste informații și materiale pot conține inadvertențe sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori în măsura maximă permisă de lege.

Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site este în întregime pe propriul risc, pentru care noi nu vom fi făcuți răspunzători. Este răspunderea dvs pentru a vă asigura că orice produse, servicii sau informații disponibile prin intermediul acestui site satisfac cerințele dumneavoastră specifice.

Website-ul conține materiale ce sunt în proprietatea noastră sau sunt licențiate către noi. Aceste materiale includ, dar nu sunt limitate la design, aspect, conținut și grafice. Reproducerea este permisă doar în conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

Toate mărcile comerciale reproduse în acest website, ce nu sunt proprietatea sau nu sunt licențiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

Folosirea neautorizată a acestui website poate să fie o infracțiune și să ducă la solicitarea de daune-interese.

Din când în când acest website mai poate include și link-uri către alte website-uri. Aceste link-uri sunt furnizate pentru a vă ajuta să găsiți informații suplimentare. Ele nu semnifică faptul că susținem site-ul respectiv (sau site-urile respective). Nu avem nici o responsabilitate pentru conținutul site-ului către care direcționează acea legătură.

Folosirea acestui site și orice litigiu care rezultă din astfel de utilizare a site-ului se supun legilor din România.

REVIZUIREA FĂRĂ NOTIFICARE A TERMENILOR DE UTILIZARE A ACESTUI WEBSITE

TERMENII DE UTILIZARE pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ sunt dinamici. Se vor modifica în mod continuu. Nu trebuie să presupuneți că acesta rămâne același și sunteți de acord să verificați modificările politicii de fiecare dată când vizitați site-ul. Dacă, în opinia administratorilor website-ului, această politică se modifică atât de drastic încât să necesite o notificare sub forma unui articol pe site sau prin email, veți primi o asemenea notificare asupra modificărilor acestor TERMENI ȘI CONDIȚII pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ . În orice alt caz, acest site nu promite trimiterea de notificări. Folosirea în continuare a acestui site semnifică acceptarea de către dvs a TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR de Utilizare pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) https://fundatii.afacereamea.ro/ sau a oricăror modificări ale lor.

INFORMAȚII DE CONTACT

fundatii [@] afacereamea.ro

ACTUALIZAREA CEA MAI RECENTĂ

TERMENII DE UTILIZARE pentru Site-ul de Hidroizolare a Zonelor Subterane (fundatii, beciuri, subsoluri) au fost actualizați în: 20 Februarie 2017