Trebuie retinut ca la majoritatea structurilor subterane exista si va exista intotdeauna, in mod inevitabil, un anumit transfer de umezeala sub forma de vapori de apa dinspre sol catre interiorul incaperilor din constructii. Acest lucru este in mod deosebit evident in cazul zidurilor de caramida.

Radmyx Slurry, daca se aplica in 2-3 straturi pe fata zidului de caramida, dupa care daca se va aplica o tencuiala din mortar avand o grosime de 10-15 mm, va elimina in mod sigur petele de umezeala. Daca umezeala ce urca pe/prin zid se observa in portiunea inferioara a zidurilor de caramida, atunci recomandam ca fiind de ajutor cioplirea unui sant mai adanc la imbinarea dintre pardoseala si zid, sant ce va fi umplut cu Radmyx mortar.

Noua pardoseala este bine sa aiba Radmyx pulverizat si apoi netezit ca un tinci deasupra, imediat dupa turnare. De asemenea, inainte de a turna aceasta noua pardoseala este o buna idee a se aplica 2 straturi de Radmyx Slurry pe vechea pardoseala.

Sa luam aminte ca orice vopsea utilizata va trebui sa fie una care sa fie permeabila la vaporii de umezeala cum ar fi cele de tipurile acrilic de exterior sau epoxy pe baza de apa. Vopselurile pe baza de uleiuri se vor coji. Daca se doreste a se vopsi stratul final atunci stratul de Radmyx va trebui tencuit cu mortar.

Tot esential este ca in incaperile aflate in subsoluri si demisoluri sa existe in permanenta un flux de curenti de aer.

Rod Soderberg, director general Radcon Thailand Co. Ltd.

Alte Articole Similare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…