experienta personala utilizare radmix

O companie foarte serioasa si un produs absolut remarcabil.

Din experienta proprie, Radmix este un produs absolut excelent, preferabil a fi folosit la orice turnare. Din punct de vedere tehnic este net superior oricarei forme de hidroizolare clasica. Din experienta mea, Radmix a eliminat complet necesitatea folosirii membranelor hidroizolatoare clasice cat si toate complicatiile aferente acestor operatiuni. 

Cel mai relevant test a fost subsolul, realizat la o adancime de 3m. Atat radierul cat si peretii au fost turnati numai cu beton aditivat cu radmix. La 5 ani de la edificare, nu numai ca nu intra gram de apa in acest subsol, dar pana si praful de la lucrarile ulterioare, adunat in timp pe pereti, este complet uscat pe toata suprafata peretilor si radierului subsolului.

Gradul de impermeabilitate pe care il asigura betonului este absolut remarcabil, fapt ce protejaza totodata si armatura interioara si prelungeste integritatea structurala si durata de viata a structurii de rezistenta, cu mult peste o structura ne-impermeabilizata. Astfel, analizand cu atentie raportul cost/beneficii,  eu unul am folosit acest produs nu doar pentru subsol, ci si pentru toate turnarile ulterioare efectuate la locuinta proprie. 

Catalin Ionescu