Cele trei tipuri mai frecvente de umiditate ce ne pot afecta incaperile sunt igrasia prin ascendenta capilara, igrasia din infiltratie și condensul. Pentru a aborda cel mai bun mod de a trata umiditatea ce va apare in locuinta dvs, va trebui ca mai intai să stabiliti care este sursa de umiditate pe care o aveți.

umiditate ascendenta

rising-damp

Igrasia prin ascendenta capilara este cauzata de apa ce urca prin pereti.

Igrasia prin ascendenta capilara

Igrasia prin ascendenta capilara este cauzata de apa din sol ce urca prin perete. Majoritatea peretilor permit absorbtia unei anumite cantitati de apa, dar aceasta este oprita, uzual, de o membrana bariera de plastic sau bituminoasa.

Daca acestea sunt lipsa sau ineficiente, peretele dvs. va suferi datorita ascendentei prin capilaritate. Acest tip de umezeala poate apare si daca nivelul solului din afara casei este mai ridicat fata de aceasta membrana, permitand apei sa treaca pe deasupra ei.

Simptomele igrasiei prin ascendenta capilara
Daca aveti umiditate ascendenta veti putea observa ca s-au deteriorat plintele și podelele, ca gletul s-a mărunțit si patat sau au aparut saruri din el și vopseaua și tapetul s-au cojit sau exfoliat. De asemenea, pe perete se pot observa pete.

Conținutul complet al acestei soluții tehnice despre eliminarea igrasiei este vizibil doar pentru cei ce sunt abonați la Rezolvarea Condensului, Igrasiei și Mucegaiului!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.
Înscrieți-vă GRATIS ca abonat/ă la Rezolvarea Condensului, Igrasiei și Mucegaiului


Aveti deja un cont de utilizator?

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.