tasarea medie

Client: Central Pattana
Antreprenorul general: K-Tech & Eng. Co. Ltd.
Arhitect: Urban Architects Co. Ltd.
Suprafaţa aplicată: 50000 mp de fundaţie
Aplicator: Radcon (Thailand) Co. Ltd.

În imaginea alăturată se vede cum este aplicat Radmyx prin cernere radierului acestei construcţii. Proporţia de aplicare este de 0,8 kg / mp. Pentru asigurarea calităţii, din loc in loc, la distanţe precise, sunt dispuse găleţile cu Radmyx pe armătură, în aşteptarea turnării betonului.

Produsul cu creştere cristalină Radmyx este soluţia optimă de hidroizolare în Bangkok deoarece tasarea medie a solului sub structuri poate ajunge până la 2 cm anual. Cu acest tip de tasare membranele fizice pot rezista doar pentru scurt timp. Când betonul impermeabilizat în masă cu Radmyx crapă, apa va reactiva produsul de impermeabilizare, re-etanşand sigur şi automat fisura.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.