Salut Michael

Am facut recent un experiment folosind Radmyx sub forma de pasta (slurry) pe un boltar foarte poros din beton.

Principiul este dupa cum urmeaza:

Boltarii porosi din beton absorb apa rapid si usor, care se ridica prin boltar pana la saturarea lui.

Am luat 2 boltari si am aplicat pe unul un strat de pasta (slurry) de Radmyx si l-am lăsat sa se înmoaie in apa într-o perioadă de o lună pentru a ma asigura de creşterea pe deplin a cristalelor (in fapt l-am lasat afara in vestita ploaie britanica!)

Apoi am luat o cutie de plastic, umpluta pe jumatate cu apa, si am scufundat boltarii, pana aproape de partea superioara a boltarului – adica apa era doar pana la aproape 1 cm de partea sa superioara.

La inceput, amandoua ‘suprafetele superioare’ ale boltarilor erau uscate, dar pe masura ce presiunea apei din cutie incepea sa-si faca simtita prezenta, apa pătrundea in boltarul neprotejat şi il imbiba. Poti vedea in fotografie boltarul din dreapta.

Boltarul tratat cu Radmyx rezista la apa iar partea sa superioara va ramane uscata, dovedind ca apa nu a patruns deloc prin boltar.

Testul final pentru acest experiment este de a sparge apoi ambii boltari – cel netratat va fi imbibat de apa ca un burete, in timp ce boltarul tratat va fi complet uscat in interior.

Acelasi lucru se poate face si cu boltari goi pe dinauntru: se aplica slurry (pasta) de Radmyx pe interiorul unui boltar, impiedicand apa sa intre in boltar, care va ramane uscat, fata de unul netratat.

Sper ca acest experiment sa-ti fie de folos/interes.

Mai citiți:

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.