Am fost solicitati de un client din zona de nord a Bucurestilor pentru a-i hidroizola peretii unui demisol. Peretii aveau zidaria de caramida: erau infiltratii ce ajungeau sub gresie si intreg demisolul era nelocuibil. Proprietarul incercase sa tencuiasca cu o tencuiala impermeabila dar fara succes: apa tot continua sa patrunda. I-am spus ca solutia folosita nu a fost corecta deoarece apa trebuie oprita cat mai aproape de sursa.

Am aranjat ca muncitorii lui sa decoperteze zidaria, sa curete in jurul strapungerilor de tevi, sa sparga gresia de pe pardoseala pe o latime de 20-30 cm de la zid. Noi am trecut de mai multe ori, am verificat si am indicat cum si unde mai trebuie curatat. Pentru peretii dinspre interior s-a facut decopertarea doar pana la un metru inaltime; cei dinpre exterior, pana la inaltimea contactului cu solul.

Solutia tehnica propusa, dupa curatarea a tot ce era friabil, cat mai in adancime,  a presupus aplicarea a doua straturi de Radmyx Readymade Slurry, apoi colmatarea folosind un mortar impermeabilizat integral cu Radmyx.

Conținutul complet al acestei referințe despre hidroizolarea unui perete de caramidă la demisol este vizibil doar pentru cei ce sunt abonați la Hidroizolarea Zidăriilor!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.
Înscrieți-vă GRATIS ca abonat/ă la Hidroizolarea Zidăriilor


Aveti deja un cont de utilizator?

CONCLUZII: Solutia tehnica de mai sus s-a dovedit excelenta pentru a face reparatia si darea in functiune a demisolului de pe str. Popa Savu nr. 26… Alte produse de la alti furnizori ce au fost folosite inainte s-au dovedit inutile. Radmyx, Concrete Plug si Protecterm s-au comportat asa cum ne-am asteptat. Clientul a fost foarte multumit.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…